2777
2789
عنوان

کلاهبرداری بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 66 پست
تنظیمات «حریم خصوصی و امنیت «دستگاه ها  اگه دستگاهی بود بزن حذف  مثلا برای من کسی نیست

باش ممنونم تروخدا دعا کنین فردا زنگ بزنم بگن از طرف خود دیوار بوده خدا کمک کنه دارم از دلهره میمیرم 

دیوار کلاهبرداری زیاد توش اتفاق میوفته اون کی باشه که بخواد استعلام بگیره و یا حسابتونو مسدود کنه اونم داخل دیوار!

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوار کلاهبرداری زیاد توش اتفاق میوفته اون کی باشه که بخواد استعلام بگیره و یا حسابتونو مسدود کنه او ...

چه میدونم من خر وقتی کد و شماره و اسممو دادم بعدش یادم افتاد که نباید میدادم خاک تو سرم

باش ممنونم تروخدا دعا کنین فردا زنگ بزنم بگن از طرف خود دیوار بوده خدا کمک کنه دارم از دلهره میمیرم& ...

نه از طرف خود دیوار نبوده چون اینشکلی پیام نمیده 

حتما کاریکه بهت گفتیمو انجام بده  

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  
چه میدونم من خر وقتی کد و شماره و اسممو دادم بعدش یادم افتاد که نباید میدادم خاک تو سرم

ولی فکر نمیکنم بتونن کار خاصی کنن مثلا برداشت حساب و اینجور چیزا البته اگه کده مال اپ های بانکی نبوده باشه

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

نه از طرف خود دیوار نبوده چون اینشکلی پیام نمیده  حتما کاریکه بهت گفتیمو انجام بده  

چشم تا فردا ببینم چی میشه..بنظرتون برا چی بود کدو برا چی میخاستن خطم به اسم شوهرمه برا اون بد نشه

من این آدم رو دوماه پیش بیشتر از بیست بار ریپورت کردم یعنی گزارش دادم ،جالبه که ندیدم حسابش بسته بشه !!!!!!! خیلی برام عجیبه ،چرا دیوار توجه نمیکنه

الهی مرا آن ده که آن به ...