2777
2789
عنوان

وام ازدواج🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 111 پست

نگا این تاپیک بکن الان بیشتر زندگیا اینجوره

اگه یه روزی برگشتم نی نی سایت یا با کاربری دیگه ای اومدم  بدون هیچیم تو دنیا درست نیست ،،،یا حق خداحافظ                 
🤣🤣نترس بیکاس ۹۸ اونی که دوست داشته باشه هیچی ازت نمیخواد این دوره دخترا مردی که بهشون خیانت نکنه ب ...

اولا بیکس ن بیکاس بی سواد نیزانم چیون بیودسه پرستار سرمیله اشتباه وصل نکی بکوشیدان😂🤣دوما حرفت درسه مه اهل خیانت نیم چ فکر کردیده در مورد مه هااااا حالا بگو خب چون منم گفتم خب...سوما من ۱۰تا کلکیلم نمه پای عقد نامه ک خیانت کردم منفجرم بکه وله و خدا یکه داشتوم لاک ناخوینیله خوم دم ذاتت پاکو خیانت نکیدن اصلا

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم وقتی کسیو پسند کردیو خاستی بهش بگی بذار نفهمه خونه داریو و وسیله چون دیدم که اینو میگم مثلا دخ ...

بخدا الی شاید باورت نشا ولی دختری ک با کسی بوده باشع اصلا سمتش نمیرم خیلی بدم میاد بخدا یکی باشه من تااخر عمرم هستم پیشت حرفتونم درسته...بخدا الان گیوت خاس پیدا نو مگر منطقه خووومان وله بعضه لیان فره سخت گیرن ک اصلا کار درسه نیه عه چشته الان کل وسیله گرانه و خدا مال گرتمه وله توام وسیلیش گیشت خوم بسینم اصلا ل فکر یه ک بیوشم گیوت جیاز بار اصلا نیم و خدا مه خوم دوست دیرم بسینم هه خدا بکه ی خانواده خاس و باشخصیت و درو داشتون هه یه 

نگا این تاپیک بکن الان بیشتر زندگیا اینجوره

کوره یانه ازدواج بیوسه بیزنس ارایان ۲۷سالمه دی ایم پختگم زانیمن کی بخوازیمن ارا ی عمر زندگی...هیوچ چشته جور گیوت منطقه خومان نیه و نخواهد بود

اولا بیکس ن بیکاس بی سواد نیزانم چیون بیودسه پرستار سرمیله اشتباه وصل نکی بکوشیدان😂🤣دوما حرفت درسه ...

🤣🤣مه کی وتمه بیکس ارا الکی اویشی ،،،بیکاس خب و انگلیسی بوده (زیرا) و کوردی(ارا) ،،،نمردیام یه وقت سرمه اراد بیام ،،،جوری اراد بیامه دادو قال بکردیای بعده بنیشدیامه لادو بخنیام

اگه یه روزی برگشتم نی نی سایت یا با کاربری دیگه ای اومدم  بدون هیچیم تو دنیا درست نیست ،،،یا حق خداحافظ                 
🤣🤣مه کی وتمه بیکس ارا الکی اویشی ،،،بیکاس خب و انگلیسی بوده (زیرا) و کوردی(ارا) ،،،نمردیام یه وقت ...

خوشگلا سواد نیرن😅مه له سرم ترسنید😒یه ذره منالیوم میه ل دم گرگ سنمو💪عمل باز قلببش بکم ببهوشی ننه لیم ته چ ایوشی..مه کوررررر روین دانم هاااا😂

🤣🤣مه کی وتمه بیکس ارا الکی اویشی ،،،بیکاس خب و انگلیسی بوده (زیرا) و کوردی(ارا) ،،،نمردیام یه وقت ...

اینجاس ک میگن 

الهی چپ کنم شاید پرستارم تو باشی🤣

خوشگلا سواد نیرن😅مه له سرم ترسنید😒یه ذره منالیوم میه ل دم گرگ سنمو💪عمل باز قلببش بکم ببهوشی ننه ل ...

اخره نفهمیم چه وتی

وتم من پسر روغن حیوانی هستم🤣بده دوازه😎

اها روین دان،،،اوه خب هنه ایمه کرماشانیله ایلامیل روین دانه یان ها چلای

اها روین دان،،،اوه خب هنه ایمه کرماشانیله ایلامیل روین دانه یان ها چلای

بله چمان کوردیش مشکل دیری گیوتگه سرمه بیه ل خود😅تفه چت کردنته سخته فهمسنه

منظورت یسه روین دان ایلامیل کام لا دیره؟؟؟

بله چمان کوردیش مشکل دیری گیوتگه سرمه بیه ل خود😅تفه چت کردنته سخته فهمسنه منظورت یسه روین دان ایلا ...

🤣🤣🤣🤣خدا کوره ایلامی میخاد کوردی نشون من بده ،،،،منظورم ای بود ایلامی ها روغن حیونی ندارن

🤣🤣🤣🤣خدا کوره ایلامی میخاد کوردی نشون من بده ،،،،منظورم ای بود ایلامی ها روغن حیونی ندارن

باران باریده جادگه لیزه خوووو🤭😅ارا هنه برا ایمه آیم نیریمن ولا دیریمن هرشو دالگم کمچگه کیده مل برنجگیا جات خالی

باران باریده جادگه لیزه خوووو🤭😅ارا هنه برا ایمه آیم نیریمن ولا دیریمن هرشو دالگم کمچگه کیده مل برن ...

غیر دالگد بزان کاری بکه همیشه خوشحاله بکید