رفیقم ۲۳سالشه ازدواج کرده درخاست وام داده ۳۵۰تمن بهش میدن ۳۵۰تمن دیگم چون جانبازه خانمشم۳۵۰میشه ۱میلیارد۵۰تمن خیلی خوسحال شد اولش😂ک که شرایط پرداختشو پرسیدیم گفتن ماهی ۹تمن باید قسط بدی سالیانم کارمزدش رو..کامزد اولین سالم ۴۰تمنه😶رفیقم نزدیک بود غش کنه بخدا واقعا کارمزداش خیلی سنگیه اخه چرا اینجوریه🤷♂️مگه قرار نبود ک ب کسی فشار نیاد یدفع از کجا۴۰تمن بیاره بدبخت...خلاصه گفت تو زن نگیر نمیدونستم اینقدر دردسر داره...ازدواج واقعا خیلی سخت شده...تازه ۶تا ضامن کارمندم میخاست😂🏃♂️🏃♂️🏃♂️🏃♂️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم وقتی کسیو پسند کردیو خاستی بهش بگی بذار نفهمه خونه داریو و وسیله چون دیدم که اینو میگم مثلا دخ ...
بخدا الی شاید باورت نشا ولی دختری ک با کسی بوده باشع اصلا سمتش نمیرم خیلی بدم میاد بخدا یکی باشه من تااخر عمرم هستم پیشت حرفتونم درسته...بخدا الان گیوت خاس پیدا نو مگر منطقه خووومان وله بعضه لیان فره سخت گیرن ک اصلا کار درسه نیه عه چشته الان کل وسیله گرانه و خدا مال گرتمه وله توام وسیلیش گیشت خوم بسینم اصلا ل فکر یه ک بیوشم گیوت جیاز بار اصلا نیم و خدا مه خوم دوست دیرم بسینم هه خدا بکه ی خانواده خاس و باشخصیت و درو داشتون هه یه
اولا بیکس ن بیکاس بی سواد نیزانم چیون بیودسه پرستار سرمیله اشتباه وصل نکی بکوشیدان😂🤣دوما حرفت درسه ...
🤣🤣مه کی وتمه بیکس ارا الکی اویشی ،،،بیکاس خب و انگلیسی بوده (زیرا) و کوردی(ارا) ،،،نمردیام یه وقت سرمه اراد بیام ،،،جوری اراد بیامه دادو قال بکردیای بعده بنیشدیامه لادو بخنیام
اگه یه روزی برگشتم نی نی سایت یا با کاربری دیگه ای اومدم بدون هیچیم تو دنیا درست نیست ،،،یا حق خداحافظ