2789

من غم عالم توو دلمه بغض دارم چندروزه و نتونستم درست حسابی قورت بدم. بیکار نشستم و دلم میخاد گریه کنم

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفکر فردا که قراره برم هلال احمر ثبت نام کنم

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
با خانوادم بحثم شد جلو همه کوچیکم کردن پس حالم بده

کاش بفهمن کوچک شدن جلو بقیه اونم از طرف عزیزان چقدر درد داره

زمانیم ک متوجه بشه خیلی ازش گذشته مگه میشه فراموش کرد 

موفق باشی هم وطن

خواهش میکنم☹️😅

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏

کاش بفهمن کوچک شدن جلو بقیه اونم از طرف عزیزان چقدر درد داره زمانیم ک متوجه بشه خیلی ازش گذشته مگه ...

باورت میشه بین کلی اقا یه اقا با من بحث کرد سر چی؟ سر اینکه خواهرمو هل داده بهش گفته برو گمشو داشت گریه میکرد بهش گفتم بیخود میکنی بهش اینطوری میگی

مادرم جلوی اون همه آدم برگشته میگه دهنتو ببند و کلی حرف بارم کرد

یعدشم برمیگرده میگه خب مگه چیه بهتون چیزی بگن بقیه

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

من غم عالم توو دلمه بغض دارم چندروزه و نتونستم درست حسابی قورت بدم. بیکار نشستم و دلم میخاد گریه کنم

اگ نمیاد بشین فیلم گریه دار ببین 

همین ک بهنوش جور بشه سرازیر میشه 

دیروز منم همین بود البته نیاز ب فیلم نبود

خاک بر سرشه

😂😂😂😂😂اره

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...