2777
2789
عنوان

مداد رنگی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 32 پست
وایسا دوتا آهنگ بگم آهنگ فرشاد آزادی دیوانم نکن و آهنگ آهوی منو کردن شکارش لهجشون رو میدونی؟چه ...

نه چه لهجه ایه؟آهنگاش غمگینه؟

احترام احترام میاره....
مهدی احمدوند اینا جدیدا گوش میدم(کم آوردم) علی یاسینی دشی آرمین👩‍🦯 البته قبلا خیلی تتلو گوش میدا ...

آهنگ غمیگن زیاد گوش نمی دم‌ روحیه م باید شاد باشه...ولی تتلو رو مخه...فقط فحش می ده

احترام احترام میاره....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😂😂صداش خیلی خوبهههه آهنگی که با هوش مصنوعی ازش ساختن رو گوش بده خیلی قشنگه یه زمستون دیگه

آهنگش سر وته نداره .....رپ خوندنشم مثل آدم نیست...ولی دخترباز خوبیه😊

احترام احترام میاره....
میدونی قضیه چیه؟بستگی به آدمش داره که آهنگه چقد غمگین باشه😂من قابلیت گریه کردن باهاشونو دارم همونطو ...

ببین آدمی که راحت می تونه ذهنش رو به غم وغصه وادار کنه مغز قدرتمندی داره....ذهنم سریع درد رو طراحی می کنه وحالم بدمیشه...واسه همین به سمت شادی می برمش

احترام احترام میاره....
این یه آهنگ پاپه....بهش گوش نگردی؟اسمش مدادرنگی ابی هستش

چرا بابا گوش دادم که میگم میشه باهاش قر ریز داد  .... اهنگم که مال ابی هست ولی پاپ قدیمیه انگار مثل الان نیست بنظرم پاپ الان بهتر از قدیمه با این که خب شاید سبک سیاقش فرق زیادی نکرده و این اهنگ متنش به سبک جدید که من مدنظرمه خونده بشه خیلی جذابتره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز