2777
2789
عنوان

خرگوش🐰🐰🐇🐇

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 27 پست
خواهش عزیزم اگه کمک خواستی تو همین تاپیک سوال بپرس جواب میدم عزبزم

مرسی 🤩♥️

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خرگوش رسیدگیه زیادی میخواد

تا دوماهگی باید شیر مادرشو بخوربعدش فقط یونجه و اب 

چون یونجه کلسیمه زیادی داره باعث میشه استخوناشون نرم نشه دندوناشونم که دائم بلند میشه از رشده زیادیش جلوگیری میکنه

خرگوشو نمیشه تو قفس نگه داشت

همه چیزو میجوه

هر دو ماه یبارم باید ببریش دامپزشکی چک بشه

جفت نباید بگیری براش

جای مخصو ص .جای دستشویی وجای یونجه و ...میخواد

نیاز به بازی و توجه داره

به جز یونجه و اب بعده ۲ماهگی چیزی نبااااااید بخوره

مگر میوه و اینا اونم تشویقی کمتر از یه بند انگشت

چون قند و اینا برای خرگوش سمه

خرگوش رسیدگیه زیادی میخواد تا دوماهگی باید شیر مادرشو بخوربعدش فقط یونجه و اب  چون یونجه کلسی ...

ممنون عزیزم😘

خرگوش حدودا چقدر طول میکشه دستی بشه؟

به نظرت میتونم از یه شهر دیگه خرگوش بگیرم بعد با‌ماشین منتقلش کنم؟ نمیترسه اذیت بشه؟

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

خرگوش رسیدگیه زیادی میخواد تا دوماهگی باید شیر مادرشو بخوربعدش فقط یونجه و اب  چون یونجه کلسی ...

میجوه همه چیزو؟؟؟؟ من شمیدم خرگوشای لوپ خیلی اروم ترن ینی اونام میجون همه چیزو؟؟ 

اولش که خرگوش دستی نشده گازم میگیره

ممنون میشم جچاب بدی گلم♥️

ممنون عزیزم😘 خرگوش حدودا چقدر طول میکشه دستی بشه؟ به نظرت میتونم از یه شهر دیگه خرگوش بگیرم بعد ب ...

خواهش میکنم گلم🥰

خرگوش وقتی یکی دائم کنار باشه ترسش ازش میریزه وقتی که بزرگم بشه ولی وقتی نباشه این ترسو داره

جدا از اینکه خرگوش خیلی ترسوه 

خیلی به صداها حساسه و واکنش نشون میده

وقتی کوچیکن بخوای با ماشین جابه جاشون کنی حالشون بد میشه

ولی بزرگ میشن کمتر اینطور میشن 

میجوه همه چیزو؟؟؟؟ من شمیدم خرگوشای لوپ خیلی اروم ترن ینی اونام میجون همه چیزو؟؟  اولش که خرگو ...

اره سیم دمپایی حتی دیواره و ...

اره خرگوشای لوپ هم  جونده ن 

ارومترن یعنی جست و خیز خرگوشای معمولی رو ندارن مثل اونا پر تحرک نیستن معمولا

خرگوشه من هیچوقت گازم نگرفت

خرگوش وقتی احساسه خطر کنه و بترسه گاز میگیره

اره سیم دمپایی حتی دیواره و ... اره خرگوشای لوپ هم  جونده ن  ارومترن یعنی جست و خیز خرگو ...

خیلی ممنون عزیزم خداخیرت بده😘😘

اره سیم دمپایی حتی دیواره و ... اره خرگوشای لوپ هم  جونده ن  ارومترن یعنی جست و خیز خرگو ...

سلام عزیزم خوبی من یه خرگوش گرفتم ازهمین ساده ها ۲۰روزشه بعد فروشنده گفت بهش یونجه بدم! به مظر شما خودم براش شیرپاکتی بگیرم شیربدم؟ 

سلام عزیزم خوبی من یه خرگوش گرفتم ازهمین ساده ها ۲۰روزشه بعد فروشنده گفت بهش یونجه بدم! به مظر شما خ ...

سلام عزیزدلم

ممنون  شیر نه عزیزم 

(  یونجه خشکه پربرگ با  اب) فقط باید یهش بدین فقط عزیزم 

بزرگتر که شد تشویقی خیلی کم نصفه بنده انگشت هفته ای ۱یا دو دفعه  در هفته میتونین میوه اونم خیلی کم بهش بدین

خرگوش موجوده خیلی حساسیه از هر لحاظ 

معده ی خرگوش هم حساسه اگه چیزای متفرقه خدایی نکرده بخوره نفخ میکنه بعضی وقتا سریع حتی بعد ۱ساعت ممکنه از بین بره حتی به دکترم نرسه بعضی وقتا 

سلام عزیزدلم ممنون  شیر نه عزیزم  (  یونجه خشکه پربرگ با  اب) فقط باید یهش بدی ...

خیلی ممنونم عزیزم😘😘

قربونت❤️🥰

💓💓