سلام یه گربه ی خیلی کوچیک پیدا کردم که کاملا هم مشکیه میتونه راه بره و بپره شیر هم میتونه خودش بخوره ولی اجازه ندارم تو خونه نگه دارم گفتن تو حیاط اشکالی نداره اگه یکیو پیدا کنم که تو خونه نگه داره میدم بهش ولی تا وقتی تو حیاطمونه چجوری نگهداری کنم ازش؟ میذارم تو کارتون میاد بیرون میاد میشینه جلوی درمون میو میو میکنه بغل خودم میخوابه تو کارتون نمیخوابه
اگه اتاق داری یه تیکه از فرش یا موکت اتاقتو بردار یه پارچه تمیز پهن کن سعی که یه محل گرم و امن براش درست کنی و اگه اعضای خانواده دوست ندارن بیاد تو پذیرایی ... یه حفاظ یه یه چیزی دور اون محیطی که براش درسته کردی بزار که بیرون نیاد از اتاق فقط تو حیاط نگه ندار گناه داره بهش شیر بده و یکم تحقیقرکه مواد مقوی بده جون بگیره شاید خانواده راضی شدن نگه داری نگران نباش جن و اینا هم نیست فقط رنگش مشکیه نترس
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.