2777
2789
عنوان

یه گربه پیدا کردم نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 52 پست

اگه اتاق داری یه تیکه از فرش یا موکت اتاقتو بردار یه پارچه تمیز پهن کن سعی که یه محل گرم و امن براش درست کنی و اگه اعضای خانواده دوست ندارن بیاد تو پذیرایی ... یه حفاظ یه یه چیزی دور اون محیطی که براش درسته کردی بزار که بیرون نیاد از اتاق فقط تو حیاط نگه ندار گناه داره بهش شیر بده و یکم تحقیقرکه مواد مقوی بده جون بگیره شاید خانواده راضی شدن نگه داری نگران نباش جن و اینا هم نیست فقط رنگش مشکیه نترس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گمشو دیگه امثال شما چرا منقرض نمیشید

درست صحبت کن زنیکه بی فرهنگ

من از بچگی فوبیا گربه دارم چون باعث شد تا ۷ سالگی ی کلمه حرف نزنم و بعدشم با لکنت 

من موندم امثال زنیکه هوایی مثل تو چرا منتقرض نمیشن 

بی فرهنگ😏

خیلیممم باهوشه نینی

همیشه دلم میخواد اینجوری یه پیشی کوچولو پیدا کنم بیارم خونه بزرگ کنم چون اینجوری خونوادم دلشون میسوزه میزارن یکم نگه دارم ولی در حالت عادی نمیذارن😂

نه به نژاد پرستی علیه گوربا😂😍

من خودم سگم هاسکی چشم آبیه ولی کاملا سفیده یکم گوش هاش طلاییه

حالا هرکسی میبینه میگه چون سیاه نیست هاسکی تقلبیه😐 کلا نمی‌دونم بعضیا چه درگیری با این طفلکیا دارن

بابا مامان بچم سیاه بودن این شبیه شون نشده

اگه اتاق داری یه تیکه از فرش یا موکت اتاقتو بردار یه پارچه تمیز پهن کن سعی که یه محل گرم و امن براش ...

نمیترسم اعتقادی ندارم

نمیتونم اینکارو کنم میدمش به یکی که بتونه تو خونه نگه داره

من خودم سگم هاسکی چشم آبیه ولی کاملا سفیده یکم گوش هاش طلاییه حالا هرکسی میبینه میگه چون سیاه نیست ...

هعی چی بگم😑

والا در مورد ادمش هم اینجا همچین نظراتی میبینی دیگه حیوونش که جای خود داره🤦🏻‍♀️

خودش شیر اینا میتونه بخوره مسئله اینه که یسره میاد جلو در که بیاد تو خونه نمیره جای خودش بخوابه یا ب ...

آخه خونه هم سخته مخصوصا اگر مثل من حساسیتی باشی موش میره تو دماغت 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
پیرزن نیستم. وظیفه خودم دونستم بهت حقیقت رو بگم. حالا مختاری گوش کنی یانه...

حقیقت؟ 😂😂😂 از عالم غیب اومدی؟؟ 

والا اینی که میگی توهمه نه حقیقت عزیزم

وظیفتم خوب اجرا نکردی 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋