2777
2789
عنوان

همین الان در چه حالین ؟شام چی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 81 پست
بخاری؟ کجایی مگه ابجی؟ من خراسانم یک ماهه بخاری خاموشه

آره اینجا منطقه کوهستانی و سرد و بارون و‌مه و اوضاعیه 

کرمانم ولی در حال حاضر شهرستانهای اطراف کرمانیم تقریباً خونه باغ.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهرستانم  شنگول و منگول خونه عموشون هستن که همسایه دیوار ب دیواره  شام تاس کباب دارم با ...

عزيزم کجای دنیای قشنگ هستی که هوا سرده 

الان سه هفته ک شوفاژ خاموش کردم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

چرا دیگه جزو غذاهای شیرینه،هر کسی دوست نداره

عزیزم من شکر نمیریزم مرغ و‌هل و هویج همین....

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
عزيزم کجای دنیای قشنگ هستی که هوا سرده  الان سه هفته ک شوفاژ خاموش کردم

کرمان 

شهرستان راور 

بخش کوهساران 

عکس از بیرون بدم‌ویو  روبروی خونه مون

کرمان  شهرستان راور  بخش کوهساران  عکس از بیرون بدم‌ویو  روبروی خونه مون

به به چه عالی 

اره بده 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

از هشت صبح بیدارم،  قرمه سبزی با حوصله ای درست کردم،  کیک خیس درست کردم،  و پریودم به ...

عزیزدلم خسته نباشی کدبانو

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
به به چه عالی  اره بده

دوربین گوشیم داغونه بشدت  اینارو از تو‌حیاط گرفتم الان میرم بیرون خونه میگیرم