2777
2789
عنوان

مامانم انقدر بی‌شعور میشه ؟؟؟؟؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میفهمم چرا بعضیا حاضرن با مرد بدردنخور زندگی کنن ولی برنگردن پیش ننه باباشون

بخدا الان به گوه خوردن افتادم . نمیدونم چیکار کنمممم 

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
پول ندارم . کم کم باید ۱۰۰ میلیون بدم تا خونه اجاره کنم حقوقم فقط واسع خرج هام میره . 

میتونی از یه جای پایین شهر با ۵۰تومنم ی خونه کوچیک پیدا کنی

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
میتونی از یه جای پایین شهر با ۵۰تومنم ی خونه کوچیک پیدا کنی

طلاهامو بفروشم و اینا ۴۰ میلیون میتونم جور کنم میشه؟

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
ببخشید کلفتی دیگه اگرنبودی برنمیگشتی تو این خانواده حذس می زنم ازدواجت هم بخاطرفرار از جو خونه بوده ...

نه شوهرم بچه ننه و عوضی بود خیلی اونم سرکار نمی‌رفت. 

[QUOTE=336809257]طلاهامو بفروشم و اینا ۴۰ میلیون میتونم جور کنم میشه؟[/QUOTEیکمم ببین میتونی وام بگیری در حد ۲۰/۳۰تومن اره پایین شهر میشه جنوب تهرانتو دیوار بزنی هس 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
[QUOTE=336809257]طلاهامو بفروشم و اینا ۴۰ میلیون میتونم جور کنم میشه؟[/QUOTEیکمم ببین میتونی وام بگی ...

پس باید همین کارو کنم . واقعا اینجا نمیتونم زندگی کتم

یکی از فامیلای نزدیک ما هم جدا شد وقتی برگشت انقدر پدر و مادر وبرادرش اذیتش کردن که خدا میدونه من خیلی ناراحت میشدم براش سر همین خیلی زود با اولین خواستگاری که دوباره اومد گذاشت رفت 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
2790
2778
2791
2779
2792