2777
2789
عنوان

اتفاقی گوشی همسرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان سرکاره همسرم..اون لحظه واکنش نشون ندادم گفتم اول فک کنم

خوب کردی الانم برو زنگ بزن اول مطمئن بشو بعد اگر خدایی نکرده  زن بود بشین جلوش و ازش توضیح بخواه بگو که این کیه و چرا پیام داده و ....

شاید توضیح هاش باعث شد اروم شی  شاید یه اقوامه شاید دختره نمیدونه که شوهرت مال تو هست و.....

شاید کلا مرد باشه

چقدر بعضی وقتا نظرات بچهای سایت برای ادم گره گشاست من داستان ایشونو نمیدونم البته

اوه اوه نمیدونی، من یبار توی تاپیک یکی سوال کردم به نظرتون برای فلان دوست افغانم بنام خودم حساب بانکی باز کنم نیاز داره بنده خدا و کارت نداره حساب نداره اینا.

همه بهم گفتن اصلا و ابدا.

منم ترسیدم نکردم.

دو سه ماه بعدش دوستی چندساله رو خیلی راحت باهام کات کرد سر یه قضیه ی بیخودی و مشخصا مدت ها بوده که دنبال بهونه بود دیگه با من رفیق نباشه و از اون موقع هم هرمدل که خواسته بهم تیکه انداخته از طریق بایو و پروفایل و استوری و دوست و اشنا و تهدیدم کرده.

خداروشکر میکنم اون زمان براش حساب باز نکردم چون واقعا یه دشمن زیر پوست یه رفیق صمیمی بود

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

خوب کردی الانم برو زنگ بزن اول مطمئن بشو بعد اگر خدایی نکرده  زن بود بشین جلوش و ازش توضیح بخوا ...

آخه میدونی اگ هم چیزی باشه دیگ برای همیشه بپنهوون می‌کنه یا همه چیرو پاک می‌کنه تو گوشیش 

اوه اوه نمیدونی، من یبار توی تاپیک یکی سوال کردم به نظرتون برای فلان دوست افغانم بنام خودم حساب بانک ...

خدا هواتو داشته ببین افغانستانی ها خیلی هاشون مدرک ندارم اصلااعتماد نکن بعدن برات شر میشه