2777
2789
عنوان

شما هم روی شکم و بدن و سینتون مو دارید ؟بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 39 پست

بله اگه باشه یعنی یه مشکلی هست احتمالا مشکل هورمونی یا تنبلی تخمدان که اگه درمان نشه بیشتر هم میشه

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دارم اما چند نفر رو دیدم پیرزن اصلا مو نداشتن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
2804
مو ک همه دارن ولی اگه خیلی کلفت مثل مردا باشه این اوکی نیس  اینجور موها لری لیزر بیشتر کرکی می ...

نه کلفت نیس ولی نازکه بور هم نیس از نزدیک دیده میشه ☹️

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
بله اگه باشه یعنی یه مشکلی هست احتمالا مشکل هورمونی یا تنبلی تخمدان که اگه درمان نشه بیشتر هم میشه

اینجا که همه میگن مو دارن پس

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

وا خوبه خودت میگی مثل لیزر رفته ها.اگه خوب قرار بود مو نباشه که همه راحت بودن کسی دنبال شیو ولیزر واینا بود همه بی مو بودن.همه جای انسان مو داره بحز کف دست و پا و مثلا پلک چشم واینا

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
طبیعیه هست رو همه جای بدن واسه بعضیا بیشتر واسه بعضیا کنار  ولی اگه موی ضخیم روی سینه گردن دار ...

ضخیم نیس نازک بور نیس مشکی تقریبا از نزدیک دیده میشه 

طبیعیه هست رو همه جای بدن واسه بعضیا بیشتر واسه بعضیا کنار  ولی اگه موی ضخیم روی سینه گردن دار ...

مشکل هورمونی یعنی چی یاید چجوری درمان شه من رو گلو روس سیب گلو هیه دسته مو ضخیم دارم همیشه

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
وا خوبه خودت میگی مثل لیزر رفته ها.اگه خوب قرار بود مو نباشه که همه راحت بودن کسی دنبال شیو ولیزر وا ...

آخه ندیدم سینه رو لیزر کنن 🥴

اینجا که همه میگن مو دارن پس

اکثرا مشکل داریم دیگه مو فقط رو پا و دست طبیعیه اونم تازه اگه نازک باشه برای جاهای دیگه احتمالا یه مشکلی هست

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شد

وا. چرا وقتی درست از چیزی اطلاع ندارید اینجوری میگید. همه جای بدن مو داره. اون موهای هورمونی که زیر گردن وچونه و روی سینه وشکم هستم اونا خیلی خیلی مشکی و ونسبتا ضخیم ومجعد هستن که اون دوسه تا تارش اشکال نداره ولی بیشتر باشه باید درمان بشه

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
2809