2777
2789
عنوان

خیانت 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 31 پست
خون سردی انگار🤔

خسته شدم خون سرد نیستم امروز تو حموم مچشو گرفتم 

اکثرا ۱۵ دقیقه بیشتر تو حموم نمیموند ولی اینبار حدود ۲ ساعت حموم بود و شیر آب هم چکه میکرد ن کامل باز بود ن کامل بسته رفتم یواشکی درو باز کردم با ی دختر تصویری داشت اونجاشو گرفته بود دخترم دراز کشیده بود اونجاشو نشون میداد تا دارو باز کردم بست خورد بهم و درو قفل کرد از اون موقع تا الان یک کلامم حرف نزدیم انگار مرده متحرکم غذا هم نخوردم حالم بده نمی دونم چجوری خودمو قانع کنم و بمونم از ی طرفم دلم واسه این بچه میسوزه نمی دونم هنگم کلا ذهنم کار نمیکنه چیکار کنم کجا برم 😭😭😭😭😭😭

متأهل💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه بچه ام چی میشع؟🙃

😔منم بخاطر بچه بخشیدمش .ولی خب به خیانتش ادامه داد البته حواس جمعتر . تهدیدش کن نزار دفعه بعدی وجود داشته باشه حتی شده حق طلاقم دست خودت باشه بلکه بترسه تکرار نکنه.

من هیچکس ازم دفاع نکرد وگرنه تاحالا جدا شده بودم الانم ولش کردم به حال خودش کم کم خودم دارم کارای طلاقو انجام میدم 

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
بچت که هنوز به دنیا نیومده به دنیا هم بیاد فعلا پیش خودته بعدشم خودش انتخاب میکنه که پیش کی باشه اگه ...

چقد راحت  بریدی دوختی        بحث ی زندگی هس   زندگی ک منو تو کوره اون زندگی هستیم     چجوری راحت تصمیم میگیری      واقعا چجوری ؟

خسته شدم خون سرد نیستم امروز تو حموم مچشو گرفتم  اکثرا ۱۵ دقیقه بیشتر تو حموم نمیموند ولی اینب ...

ببین عزیزم    تا وقتی ک خودت نخاهی ریشه ی مشکلو پیدا کنی   هیییییچ احدی نمیتونه برات راهکار بدهه        تو در اون زندگی هستی    مردی ک بخاطر نیاز جنسی خیانت کنه         کمبود داره       خودت مشکلتو حل کن با حرف زدن    

چقد دوس دارم این حسی که مردا به زنا میدن بعد از خیانت شون رو خودشون هزاربرابر بدترش به وسیله یه زن س ...

یه زنه شوهرش با زن همسایه شون بهش خیانت کرده بود بعد اینم فهمیده بود اونجای مرده رو بریده بود وقتی بیهوشش کرده بود بعد برداشت انداخت تو حیاط همسایه شون با کلی داد و بیداد😂😂😂😂

خسته شدم خون سرد نیستم امروز تو حموم مچشو گرفتم  اکثرا ۱۵ دقیقه بیشتر تو حموم نمیموند ولی اینب ...

اگه قرار باشه بمونم اول گوشیشو میگیرم گوشی ساده میدم دستش رفت وامدشم تا چند وقت چک میکنم جات نیستم ولی میدونم با این کاراهم باز بهش شک میکنم🤦‍♀️

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
ببین عزیزم    تا وقتی ک خودت نخاهی ریشه ی مشکلو پیدا کنی   هیییییچ احدی نمیتونه برات ...

کمبود داره ؟

اگه من تو این زندگی بمونم و بخشمش هم دیگه نمیزارم رابطه جنسی باهام داشته باشه نجسه ازش متنفرممم😭😭😭

متأهل💍