2777
2789
عنوان

غسل جنابت

694 بازدید | 24 پست

من هموز فلسفشه نمیدونم 

چون کلا ادم مذهبی نیستم و زیاد درجریانش نبودم

اما از رو عادت انجامش میدم 

مادرشوهرم خیلی سفارش می‌کرد

بیشتر باهاش اشنام کنید اگه بلدید

گوگل بیشتر سردرگمم کرد

💗F in L with A

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم اصولا دنبال فلسفه نیستم به راه و روش مطلوب زندگی که معبودم برام فرستاده با تمام وجود ایمان دارم و بی چون و چرا سعی میکنم انجامشون بدم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

ببینید عزیزم هرچیزی که در دین واجب شده دلیل علمی داره 

👇

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
یه سوال دوش گرفتن کافیه یا اون ترتیب لازم رو باید انجان داد؟؟؟

اول نیت کن غسل جنابت میکنی بعد بترتیب سروگردن بشور بعدسمت راست بدنت ازشونه تاپا بعدسمت چپ همینطور خیلی سادس

یه سوال دوش گرفتن کافیه یا اون ترتیب لازم رو باید انجان داد؟؟؟

ببین من حس میکنم دوش گرفتن شاید کافی باشه...من فکر میکنم بیشترش به خاطر اینه که اون دوران قدیم شاید طرف سالی یه بار دوش میگرفته برای همین تاکید کردن حتما دوش بگیرین..ولی یه جا نوشته بود چون اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیک نمیدونم چیکارش میشه حتما باید دوش گرفت که بدن دوباره ریلکس شه..من فکر میکنم ترتیبش برا اینه که کل بدن شسته بشه...مثلا یه جا نوشنه بود وقتی میخوای سمت راست بدن رو بشوری ناف رو بشور چپ رو خواستی بشوری هم ناف رو مجدد بشور...جالب اینه که ناف خب میگن منبع بیماری هاست یعنی اسلام برای سلامتی تاکید کرده دوباره شسته باشه...واقعا اسلام دلایل علمی داره ک ماها بی خبریم..