دوماهه ندیدمش هیچ وقت انقد از هم دور نبودیم خیلی خوشحالم ولی غمگینم هستم چون یاد کارایی ک کرده میفتم بنظرتون چیکار کنم این حس از بین بره به خوبی ازش استقبال کنم البته اینم بگما حموم رفتم آرایشم کردم ولی اصلا یجوریم دوس دارم بشورم صورتمو
دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین خیلی مرد خوبیه دست دلباز مهربونه فقط یکم اوایل ازدواج بددل بود الان بهتره ولی خو یاد گذشته میفتم دیونه میشم نمیدونم چرا
دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
ببین خیلی مرد خوبیه دست دلباز مهربونه فقط یکم اوایل ازدواج بددل بود الان بهتره ولی خو یاد گذشته میفت ...
گذشته رو توی گذشته رها کن میدونم سخته
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
قهر نبودیم که ولی من نمیدونم امشب حالم یجوریه دست خودم نیست