2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم باردارم خونابه داره ازم میاد کمممکککک 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 10294 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم برو دکتر بهت سونوی واژینال میده بخاطر اینکه بفهمه قلب داره یا نه تا بتونه بهت شیاف پروژسترون بده فقط خوب استراحت کن فعلا هم رابطه نداشته باش منم هفته ۵ خود به خود لکه بینی گرفتم که دکتر بعد اینکه قلب جنین و دید بهم شیاف داد

دیگه نمیزارم غلط کردم خدایا  توروخدا دعام کنید تنهام توخونه

عزیزم این حجم استرس خیلی بدتره ها از همین الان دراز بکش از جات تکون نخور

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

عزیزم بیمارستان کاری نمیکنن برات

شما کاری که نباید انجام دادی

حالا اگه انشاله خدا بخواد می مونه

به این چیزا فکر نکن

خدا بخواد تو هر روز هم رابطه داشته باشی می مونه نخواد هم شوهرت نگات کنه بچه بیفته دور از جون.

نترس فقط استراحت کن

اگه خونابه هست و از پریودت یک هفته رد شده نگران نباش قطع میشه انشاله تا صبح

عزیزم بیمارستان کاری نمیکنن برات شما کاری که نباید انجام دادی حالا اگه انشاله خدا بخواد می مونه ب ...

آره خونابه است امروز روز 37 سیکلم میشد 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 
فقط استراحت داشته باش  اگه خدای نکرده زیاد شد برو بیمارستان که سونو داشته باشه از توالت فرنگی ...

باشه حتما ممنون از راهنماییتون دعاکنیدبمونه برام 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

الان بدترین کاری که میتونی بکنی اینه که دلشوره داشته باشی احساسات شدید چه از خوشحالی زیاد چه از ناراحتی زیاد باشه بسیار ضرر داره این جور مواقع به این فکر کن خدا حافظ فرزندت هست و مطمینا صلاح کار شما و فرزندت رو خدایی که افریننده اون جنین هست بهتر میدونه پس اروم باش چون به نفع خودته. بعد هم خودت رو برسون بیمارستان ماما شیفت شب همیشه هست

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است