2777
2789
عنوان

به نظرم پوست سفید معیار زیباییه

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 124 پست
من یه چن تا دخترسبزه دیدم که هرکی میدیدشون محوشون میشد و بالعکس چن تا دخترسفید دیدم ک حاضرم قیافم مث ...

ریدی با این نظرت😂😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سفیدم دخترم سبزه اما خیلی قشنگتره قربونش برم همیشه دوسداشتم دخترم سفید باشه قبل تولدش ولی الان میبینم چقد سبزه ها جذابن چشم و ابرو مشکی و کشیده 

سبزه ها معمولن صورتشون بی نقصه من سفیدم بخاطر کک و مک دوس ندارم سفیدیمو  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بدبخت ترین ادما آدمایین که به ظواهری که تو بدست آوردنش نقشی نداشتن افتخار میکنن. من وقتی بخوام از خودم تعریف کنم نمیگم قیافم فلانه بهمهانه ‌ میگم شخصیتم چنین نقاط قوتی رو داره. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
خب چون تنها دستاوردش تو زندگیش همین سفید بودنشه

کلا تو مغز اینا من نمی‌دونم چی میگذره.

پاشو یه ذره از اون غاری زندگی می‌کنه بذاره بیرون چهار تا آدم ببینه بعد اینجا برای ما فلسفه‌ی زیبایی شناسی ارائه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش