2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 28 پست

بنظرم این دو رفتارش زیادم ربطی به خسیسی ندارن مردا عموما سر شکمشون و فیش حقوقیشون حساسن غذا اینجوری شد سریع یکی دیگه درست میکردی اخه تازه از سر کار اومده و اونم یجورایی گناه داره،درباره فیش حقوقیشم اکثر مردا اصلا دوس ندارن از درامدشون به کسی و یا حتی همسرشون بگن بنظرم اتفاقا هرچی نشون بدی ک این موضوع برات مهم نیس خودش کم کم میادو باهات درمیون میزاره.درباره پسرتم اگه اون نبرد رستوران اشکال نداره ببین خودش در چ حد میخواد خرج پسرت کنه هرجا که کم گذاشت ی روز دیگه خودتو پسرت دوتایی برید و خوشحالش کن،موفق باشید..

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حقوقش چقدره؟ شغلشون چیه؟

شغلش کارمند دادگستری.ولی نمیدونم دقیق چقد میگیره فقط پایا که اس میاد تو گوشیش میبینم نوشته پایا مثلا ۸ یا ۹ تومن ولی اطرافیان میگن ۱۵ میگیره.الان تو گوگل میخوندم میگف مرد خسیس حتی نمیگ دارایی یا حقوق چقد 

بنظرم این دو رفتارش زیادم ربطی به خسیسی ندارن مردا عموما سر شکمشون و فیش حقوقیشون حساسن غذا اینجوری ...

چقد خوب حرف میزنی .میدونی دیگ نیاز دارم گاهی یکی بهم بگه بیخیال دنیا دو روزه اون نکرد خودت بکن.نخرید خودت بخر.گاهی نیاز دارم بشنوم خسیس نیس صرفه جو هستش😔

خسیس که درست نمیشه اما واسش کوتاه نیا  یه ماه خرج لباس بتراش یه ماه خرج لوازم ارایشو...  ...

مآهیانه بهم گف ۷۰۰ میدم گفتم نه پس نده ۴ ماه پیش.گف پس چقد میخای گفتم ۱ تومن بده  ولی دیگ نخواستم گفتم نده چون میدونم از الان تا ۱۰ ساله دیک همون یه تومن میده .اصلا تغییر نمیده .خلاصه گاهی بیرون رفتنی کارتشو اجازه میگیرم برمیدارم ولی اگ لباس بخام بخرم فقط یدونه جنس

اایاین خسیس نیست بیشعوره خسیس واسه هیچکس دلش نمیاد

من خودم فکرمیکنم همش دنال تایدشون چجوری بگم آدمیه ک همیشع میخوادبگه من خوبم بیشترراجب خانوادش

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
چقد خوب حرف میزنی .میدونی دیگ نیاز دارم گاهی یکی بهم بگه بیخیال دنیا دو روزه اون نکرد خودت بکن.نخرید ...

عزیزم باور کن تو این شرایط اقتصادی واقعا یجورایی صرفه جو هستن،یچیز بگم من همسرم ب شدت پول خراب کنه ولی اگه دوبار غذا رو خراب کنم ناراحت میشه نمیگم حق داره ولی این یه واقعیته که آقایونشکمشون براشون مهمه و بعد از یه روز کاری تقریبا سخت دلشون میخواد یه غذایی بخورن یادته خودمون وقتی که دانش اموز بودیم وقتی میرسیدیم خونه اولین جایی که میرفتیم رو اجاق گازو دره دیگو وا میکردیم ببینیم مامانمون چی پخته..حالا شما اگه همسرت یه مبلغی پول ماهیانه بهت میده یا نه بعضی عادت ب سر برجی ندارن ولی هروقت چیزی خواستی حداقل از ۵ تا چیز دوتاشو برات گرفت و البته اگه حقوقش برسه این ادم خسیس نیس فقط اقتصادیه.شما هم‌چیزایه خوبشو ببین ک دلت قرص شه و یادت باشه هیچکی کامل نیس

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
مآهیانه بهم گف ۷۰۰ میدم گفتم نه پس نده ۴ ماه پیش.گف پس چقد میخای گفتم ۱ تومن بده  ولی دیگ نخواس ...

کم کم عادتش بده 

اون یهمیلیون هم واسه خرجت نگیر واسه اینکه پول همراهت باشه بگیر 

از خیر اونیه دونه لباس هم نگذر و بگیر حتما 

بعد توی خونه مثلا سه مدت بگو شلوار نیاز دارم و باید شلوار بگیرم 

هی بگو البته وقتی حالش خوبه و عصبانی نیست و زیادم تکرار نکن هر چند وقت یه بار بگو و بگذر 

ان شاالله که عادت کنه

چه کنم آخه حرف پول میشه اینک بگم چقد میگیری چقد داری اصلا دیگ بهم محبتم نمیکنه .ولی از حقوقش حق دارم واس خودم ۱ تومنی خرج کنم .یا مثلا موقع خرید ی خوراکی هایی ک ب نسبت گرونن و من میخامشون غر میزنه ب شدت ولی توجهی نمیکنم یا میگم مثلا پسرمون دوس داره.الان دیگ بهش نمیگم یا گیر نمیدم ک چقده حقوقت باهام مهربون تر شده آخه دیروزم پرسید چ کنیم واس تولد من زود رستوران گفتم گف وای نریم رستوران من نمیخام خرج کنم بعدش خندید🙂امروزم ک این ماکارونی لعنتی .کلا میخام بگم اخلاق بدش اینه ک زیر قولی ک ب پول ربط داره میزنه اونم سر چیزایی ک ب پول ربط نداره و این منو ناراحت میکنه 

کم کم عادتش بده  اون یهمیلیون هم واسه خرجت نگیر واسه اینکه پول همراهت باشه بگیر  از خیر ...

پول دارم خودم سود بانکی ۵ ملیون میاد حسابم ولی ۱۷ ام هر ماه و معمولا اوایل هر ماه بی پول میشم تارا ۱۷ ام .وگرنه ب جز مواد غذایی بهش نمیگفتم بهم پول بده یا کارتت بده .اصلا.ولی وقتی بی پول میشم ناراحت میشم ک خدایا بازم محتاجش شدم.یا وقتایی ک مثل امروز میزنه زیر حرفش بخاطر مسائل بی ربط.یا آک ۱ تومن بگیرم همش میگ بزو با یه تومنت بخر این اذیتم میکنه

چجوری ؟ درسش کردی

بعد به دنیا اومدن بچمون خود به خود کلی فرق کرد ولی سر این که من یه زنم و احتیاج دارم برام پول خرج کنه کلی دعوا به راه انداختم آخر سر بابام گفت اگه نمیتونی براش لباس اینجور چیزا بگیری بزار بیاد بشینه خونم خودم بگیرم از اون به بعد یکم بهتر شد شرایط 

چه کنم آخه حرف پول میشه اینک بگم چقد میگیری چقد داری اصلا دیگ بهم محبتم نمیکنه .ولی از حقوقش حق دارم ...

عزیزم بنظر من عصر که بیدار شد یه چایی ومیوه بیار با هم بخورین و بعدش پاشو پسرتو حاضر کن و بگو بچه م چقدر ذوق داره میخوایم ببریمش بیرون و ... خودتم حاضر شو و برید شهر بازی و اونجا هم برا رستوران باز پسرتو بنداز جلو بگه قول دادین رستوران بریم و ... بزار تو عمل انجام شده قرار بگیره و اینا رو درخواستهای تو ندونه که بگه به خرج انداختیم ! اینجوری برا پسرش خرج کرده و وظیفش و انجام داده ولی تو بگی میشه خرج تراشی ؛ میفهمی چی میگم ؟ اینا نکات ریز سیاست و شوهر داریه که من خوب بلدشم 

بازم سوالی داشتی بپرس گلم