2777
2789
عنوان

کندن برچسب

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 28 پست
ممدا نمیتونن

اتفاقا تونستن با سشوار

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
من اینارو از روی چوب و چینی با اسپری چسب 123دراوردم. رو یکیش امتحان کن. تافت هم همینطور

سشوار گرفتم زدم حالا اونا دسترس نداشتم بعدش مایع ص

ضدعفونی زد جاش چسبناک بود پاک شد

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با سشوار که آب میشه نباید بخندم‌

نه یکم زدم قشنگ ب چسب در اومد اب میشه چیه

ببخشید منظورتون درست متوجه نشدم. جای چسب با الکل میره

چون سشوار زدم جاش شل شد با الکل پاک کردم

نه یکم زدم قشنگ ب چسب در اومد اب میشه چیه

*در اثر حرارت تقیر شکل نده پوشه پلاستیکی

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

یه ذره روغن بزن یکم بمونه میتونی راحت بکنی.. سشوار خیلی طول میکشه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

داداش سشوار بگیر روش یه کم گرم شد جدا کن

مرسب دقیقا یکس بهم‌گفت زدم دراومد

با روغن ،‌کمی به قسمتی که برچسب هست روغن بزن بعد با پارچه تمیزش کن راحت کنده میشه 

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀
با روغن ،‌کمی به قسمتی که برچسب هست روغن بزن بعد با پارچه تمیزش کن راحت کنده میشه 

سشوار زدم چسب رد داد