2777
2789
عنوان

کندن برچسب

| مشاهده متن کامل بحث + 4662 بازدید | 28 پست
ممدا نمیتونن

اتفاقا تونستن با سشوار

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
من اینارو از روی چوب و چینی با اسپری چسب 123دراوردم. رو یکیش امتحان کن. تافت هم همینطور

سشوار گرفتم زدم حالا اونا دسترس نداشتم بعدش مایع ص

ضدعفونی زد جاش چسبناک بود پاک شد

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

با سشوار که آب میشه نباید بخندم‌

نه یکم زدم قشنگ ب چسب در اومد اب میشه چیه

ببخشید منظورتون درست متوجه نشدم. جای چسب با الکل میره

چون سشوار زدم جاش شل شد با الکل پاک کردم

نه یکم زدم قشنگ ب چسب در اومد اب میشه چیه

*در اثر حرارت تقیر شکل نده پوشه پلاستیکی

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

داداش سشوار بگیر روش یه کم گرم شد جدا کن

مرسب دقیقا یکس بهم‌گفت زدم دراومد

با روغن ،‌کمی به قسمتی که برچسب هست روغن بزن بعد با پارچه تمیزش کن راحت کنده میشه 

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀
با روغن ،‌کمی به قسمتی که برچسب هست روغن بزن بعد با پارچه تمیزش کن راحت کنده میشه 

سشوار زدم چسب رد داد