2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۶ ت دارم مگه با این پولا میشه طلا خرید آخه یه چی میگینا

بله میشه، شما که پولت بیشتر هم هست میتونی طلای ریز بگیری حتی بدون اجرت اگه بگیری دیگه کلملا سود و استارتر میتونه به اندازه پولش طلای شکسته بگیره.

دوست من چند سالی میشه که همینجوری داره ریز ریز طلا می‌خره و الان بالای ۲۰۰ گرم طلا داره و همسرش خبر نداره چون سر هر مسئله مالی میخواد ازش بگیره. الان و این نیم گرم، یه گرمی که میخرید نگاه نکنید و به دو سه سال دیگه فکر کن!

بعد هم رو روند طلا خریدن که بیوفتین حتی وقتی که از خیلیییی کم شروع کنید بعد یه مدتی می‌بینید اصلا دلتون نمیاد خرجای الکی و بیخودی داشته باشید و هر ماه سعی می‌کنید طلای بیشتری نسبت به ماه قبل بخرید. به نظرم هیچی به اندازه طلا برای ما خانم ها پس انداز خوبی نیست بعد اینکه هم طلاها زیاد شدن میشه داد و یه واحد یا زمین و.... بخریم

طلا نو خیلی گرونتره،،،ما همیشه دست دوم میخریم، ارزونتر میشینه

خب مثلا اگه من بخوام برم یه میل و انگشتر نو رو با طلا دست دو تعويض کنم مثلا بخوام بشه دوتا میل بنظرت ارزش داره یا اشتباهه

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀
۲ میلیون پول پول ی چادره   هیچی نمیشه

خدا کنه آدم بخواد یه کاری کنه که با همون دوتومنم میتونی پس انداز داشته باشی، پیام بالام بخون تا متوجه منظورم بشی.

اینقدر ناراحت میشم وقتی میبینم بعضی خانم ها با اینکه پول میاد دستشون ولی هیچ پس اندازی ندارن...

بله میشه، شما که پولت بیشتر هم هست میتونی طلای ریز بگیری حتی بدون اجرت اگه بگیری دیگه کلملا سود و اس ...

آخرم تو راه طلا فروشی ماشین میزنه زیرمون و می میریم ،بدون هیچ لذتی از زندگي

طلاهارو هم تووکیسه برنجی قایم کردیم میشه گنج .برای آیندگان 😂

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀
واسه عید ۲ چادر خریدم ۴ میلیون . حالا مامانم میگه تا سال بعد خبری از چادر نیس  من نمیتونم ...

مبارکن باشه ولی به نظرم اونو یه چادر شیک می گرفتی مزونی

کاربری دست دو نفره 
2790
2778
2791
2779
2792