2777
2789
عنوان

من مگه جوک گفتم بخندن؟😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 41 پست
ما تو شهرستان نون تست نداریم همه نونامون تشریحیه.    

خخخخ😂😂😂😂

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.
قابل پخش نیس بگم یکبار دیگم گفتم خیلی لایک خورد،😝🤣

سری قبلی ک توی سایت نوشتی شطرنجیش کردی؟

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دلم میخواد ارومشم دلم از یکی از کاربرای اینجا خیلی شکست من ایشونو نمیشناسم ولی ایشون خیلی بد جو ...

خواهش میکنم

ولش کن

جوک هارو بخون یکم از فکرش دربیای

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.
یارو زنگ میزنه همسر یابی میگ من معلولم ن دست دارم ن پا دارم زن میخوام.....بعد طرف میگ اصل کاری چی او ...

وایییییی🤣🤣🤣🤣

بترکی🤣

مردم از خنده...

خیلی وقته با جوک نخندیم بیشتر کامنتای زیر پستای اینستا میخونم خندم میگیره

اره دقیقا

خخخخ.....ن ولی تعلیق شدم پوستم کلفته دوباره گفتم دلتون باز بشه،🤣🤣🙈🙊

😆😆😆دمت گرم 

بخاطر شادی روح ما خودتو در خطر انداختی

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

میدونی لوازم و تحریر بخوان به هم فحش بدن چی میگن؟ میگن گونیا 🙈😂😂😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ی جوک قدیمی بگم

ی روز یه خانمه از ساختمون دو طبقه میفته چیزیش نمیشه 

همهمه تعجب میکنن 🤨🧐

بعد می‌فهمن نوار بهداشتیش بالدار بوده 😎😂

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍