2777
2789
عنوان

اقایونن

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 46 پست

ساعت اصلا نبر.. بنظرم کسی که چنین مریضی داره بدتر ناراحت میشه و شاید ذهنش درگیر بشه با ساعت

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنسول دستی خیلی باحالو سرگرم کنندس😍😍😍

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 
ساعت اصلا نبر.. بنظرم کسی که چنین مریضی داره بدتر ناراحت میشه و شاید ذهنش درگیر بشه با ساعت

ساعت هوشمند فرق داره البته

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

چند روزه ذهنم‌ درگیره‌

از هر طرف میرم هرکاری میکنم به فکر مردنه‌

کاربری در تاریخ `1403/01/31`واگذار شده‌'تایپک های قبلو گردن نمیگیرم:)ببین کجا شدم اسیرِ تو؟:) 
چند روزه ذهنم‌ درگیره‌ از هر طرف میرم هرکاری میکنم به فکر مردنه‌

بگردم خدا شفاش بده الهی

سرطان چی داره

موهات رو با ماشین صفر بزن تا احساس تنهایی نکنه باید با ارزشترین چیزی که داری رو بدی اونم زیبایته

بهترین تصمیمه‌

فردا انجامش‌ میدم(:

کاربری در تاریخ `1403/01/31`واگذار شده‌'تایپک های قبلو گردن نمیگیرم:)ببین کجا شدم اسیرِ تو؟:) 
چند روزه ذهنم‌ درگیره‌ از هر طرف میرم هرکاری میکنم به فکر مردنه‌

بنظرم اینجوری فکرش می‌ره دنبال این که با خودش بگه ساعت نگاه کنم چقدر وقت دارم وووو از این چیزا ....بخاطر این گفتم ..چجوری خالس بستری یا خونه

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
فکر باحاله

آره اینکه گفتی تو بیمارستانه این اومد تو ذهنم

قدیما یادمه ارزوشو داشتم