2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یارا بهشت صحبت یاران همدمست دیدار یار نامتناسب جهنمست

تا نگیرم بوسه از لب گلعذار خویش را
نشکنم از چشمه کوثر خمار خویش را

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
تو چنان رمیدی از من که بخواب هم نیایی به کدام امیدواری بروم به خواب بی‌تو؟! 

ور تحمل نکنم جور زمان را چه کنم

داوری نیست که از وی بستاند دادم

به دنیا آمدن‌ در خاورمیانه عادلانه نبود ولی جسورانه بود. 

دست از مس وجود چو مردان ره بشوی  تا کیمیای عشق ییابی و زر شوی

یاد تو می وزد ولی بی خبرم ز جای تو

کز همه سوی می رسد نکهت آشنای تو

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
می رسد روزی که شرط عاشقی دلدادگی‌ست آن زمان هرکس فقط یک‌بار عاشق می‌شود! 

در این دیار بی کسی 

کسی به در نمی‌زند

به دشت پر ملال ما

پرنده پر نمی‌زند 

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
تا نگیرم بوسه از لب گلعذار خویش را نشکنم از چشمه کوثر خمار خویش را

ای نسیم سحر آرامگَهِ یار کجاست؟

منزلِ آن مَهِ عاشق‌کُشِ عیار کجاست؟

به دنیا آمدن‌ در خاورمیانه عادلانه نبود ولی جسورانه بود.