2821
2789
تا تو هستی و غزل هست دلم تنها نیست  محرمی چون تو هنوزم به چنین دنیا نیست

آن بی گناهی ام که در آغوشِ آتشم

سودابه ی غزل تویی و من سیاوَشم

#حسین_زحمتکش

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاد باد آنکه زما وقت سفر یاد نکرد  به نگاهی دل غمدیده ی ما شاد نکرد

دل و جانیکه دربردم من از ترکان قفقازی

به شوخی می برند از من سیه چشمان شیرازی

به دنیا آمدن‌ در خاورمیانه عادلانه نبود ولی جسورانه بود. 

دریاب که از روح جدا خواهی رفت در پردۀ اسرار فنا خواهی رفت

مِـی نـوش  نـدانـی  از  کـجـا آمـده‌ ای
خوش‌باش ندانی به کجا خواهی رفت

#خیام

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
تا گشت زمین ز جور گردون  سرد و سیه و خموش و آوند  بنواخت ز خشم بر فلک مشت  آن مشت ...

دی بنواخت یار من بنده غم رسیده را

داد ز خویش چاشنی جان ستم چشیده را

به دنیا آمدن‌ در خاورمیانه عادلانه نبود ولی جسورانه بود. 

ﭼﻤﺪﺍﻥ ﺩست ﺗﻮ ﻭ ﺗﺮﺱ ﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ

اﯾﻦ ﻏﻢ ﺍﻧﮕﯿﺰ ترﯾﻦ ﺣﺎﻟﺖ ﻏﻤﮕﯿﻦ شدن ﺍﺳﺖ

#علیرضا_آذر

ﺗﺎ ﮔﻔﺘﻢ ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﺪﻩ ﺍﻡ، ﺩﻭﺭﺗﺮ ﺷﺪﻯ

ﺳﻬﻢ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻭﺟﻮﺩ ﺗﻮ ﺍﻧﺪﻭﻩ ﻭ ﺁﻩ ﺷﺪ

#امید_صباغ_نو

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز