2777
2789

سوز صدام پره همه جای شهر،نگام نمه داره غم،زیر چوب قضاوت،کیه مگه جای من؟

کی میفهمه منو تو رو؟

چشو ببند فقط برو،فرق نداره کجا میریم،هرجا فقط خونه نرو

میخوام فقط بالا پایین کنم،تهران بارونی و خنکه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میاد بیرووون با خوشحالی؟؟؟؟ باااااب اسفنجی

دوستتت اوننن تپلی بااااب اسفنجی 

لالای لالای لالای باااب اسفنجی😂

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
🤣🤣

امشب نیم ساعت با این اهنگ. میپریدم فقط😂

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
آماده اید بچه ها؟ 😂😔

بللللهههه😂

خیلی خوبه اهنگش

به کسی چه که عصبی ام؟بیزارم از پند و نصیحت،حال منم خوبه اینجوری،زندگی کنم تو خریت،زندگی کنم با احتمال...

منتظر شانس و اتفاق،از دور راحته این زندگی،کی دید مارا رو رو پله هام؟

خونه نریا!بارونه حال آسمون دله

خونه هر موقه خوابمون گرفت مست کنیم یادمون بره؟

پیر شدیما نه...تنهام لا کلی آدم،بری ام من تا صب پیادم،اصن امروزو ظهر میخوابم

شماره ساقی ناب داری؟قرص چی واسه خواب داری؟اتش دارم تو ماشین آب داری؟بپیچم داری حال پاسکاری؟

در بیایم ا این حال یجور،بزنیم جاده یا چی؟بذارم هایده یا چی؟دل بخونه باند ماشین

بچه بودم بهم می گفتن کلاغ
انقد بود نازک و نکره صدام
بد هم نمی گفتن، عاشق طلام
می پرم با این که سیاهه پرام
بابام می گفت چرا نیستی رو زمین
رفیقات همه شون شدن یه کسی
همه ش هپروتی، فکر و خیال
گفتم رو زمینه همه چی کسی
نشد جوجه ی زشتت، قو بشه بابا
کلاغ بودن آخه توو خونِشه بابا
ندیدی چی دیدم، میدونم