2777
2789
عنوان

دلم گریه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 37 پست
دو جا کار میکنه  یکی تو ایران خودرو یه شغل آزاد هم داره بهش میگم از ایرلن خودرو در بیا میگه گ ...

ایران خودرو که خوبه کار ازاد و بگو ساعتشو کمتر کنه! نمیخواد بیاد بیرون تو این اوضاع بیکار نباشه بهتره فقط باید مدیریت کنه مثلا دو ساعت وسط روز بیاد خونه 

دخترم تمام زندگی من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو جا کار میکنه  یکی تو ایران خودرو یه شغل آزاد هم داره بهش میگم از ایرلن خودرو در بیا میگه گ ...

عزبزم شوهرت خسته اس گناه داره یه کاری کن از خونه لذت ببره دعوا و تهدید بدتر فراریش میکنه قشنگ باهاش حرف بزن بگو بیا بیشتر کنار هم باشیم همین دعوا و تهدید چیه

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون
ایران خودرو که خوبه کار ازاد و بگو ساعتشو کمتر کنه! نمیخواد بیاد بیرون تو این اوضاع بیکار نباشه بهتر ...

تو شغلش آزادش درآمدش خیلی بهتره اینطوری تایم بیشتری هم دازه برای کار آزادش

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد

میخوام بهش پیام بدم بگم تا دو هفته دیگه اگه همینطوری ادامه پیدا کنه میزارم میرم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
عزبزم شوهرت خسته اس گناه داره یه کاری کن از خونه لذت ببره دعوا و تهدید بدتر فراریش میکنه قشنگ باهاش ...

آره شما درست میگین..ولی این خانوم هم خسته س بنده خدا صبح تا شب با یه بچه یه ساله سر و کله میزنه آخرشب نایی نداره دیگه بیچاره...کاش یکم مردا هم قدرشناس بودن

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  

وقتی نیستش گریه نکن چون انرژی خودت هدرمی ره کلاسی چیزی ثبت نام کن حتی الامکان کلاسی ثبت نام کن که بعدازپایان دوره یه کاری یادگرفته باشی بتونی باهنرت درآمدهم داشته باشی،اونم وقتی ساعت9شب میادخانه بااینکه خسته هست ولی چون بچه داره بایدسرشوازگوشی بیاره بیرون وحداقل زمان کمی که خانه هست راصرف بازی بابچه کنه این طوری بچه احساس کمبودپدررانمی کنه

اعمال مایاکارهای ماوسیله اضراربه غیرنبایدباشه اگه ازمن عملی سرزدکه این عمل من به حقوق دیگران لطمه واردکردمن نمی تونم بگم کارهای من به خودم مربوطه 
آره شما درست میگین..ولی این خانوم هم خسته س بنده خدا صبح تا شب با یه بچه یه ساله سر و کله میزنه آخرش ...

واقعا خیلی سخته 

پسرمم خیلی شلوغ میکنه

کل خونه رو بهم میریزه یه سره در حال مرتب کردنم

وقتی نیستش گریه نکن چون انرژی خودت هدرمی ره کلاسی چیزی ثبت نام کن حتی الامکان کلاسی ثبت نام کن که بع ...

توخونه کار انجام میدم 

خوددم لیسانس برق دارم شوهرم برد الکترونیکی میاره خونه تعمیر میکنم

آره شما درست میگین..ولی این خانوم هم خسته س بنده خدا صبح تا شب با یه بچه یه ساله سر و کله میزنه آخرش ...

میدونم ولی با دعوا فقط جو بدتر میشه باید با آرامش براش بگه از انتظاراتش

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون
واقعا خیلی سخته  پسرمم خیلی شلوغ میکنه کل خونه رو بهم میریزه یه سره در حال مرتب کردنم

من درکت میکنم عزیزم..یکی از فامیلای ما همین وضعیتو داشت و خیلی براش سخت بود.شوهرشم خسته میومد میرفت تو گوشی کل کارای خونه و بچه داری سپرده بود به زنش.زنش یه دقه مال خودش نبود.دیگه زد به بیخیالی زیاد کار خونه نمیکرد هر چی بهم میریخت بچه ش اهمیت نمیداد..یکم که بزرگتر شد بچه ش اوضاعش بهتر شد دست بچه رو میگرفت میرفت میگشت..

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  

حق دارین شما.منم یه پسر شش ساله دارم که ازینور مرتب میکنم خونرو ازونور میریزه.شوهرم همش میگه چرا خسته ای؟ تو که همش خونه ای!درکی از کار خونه نداره.به نظرم اکثر مردا همینجورن.فکر میکنن فقط کار بیرون سخته

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

الان میخوام بهش پیام بدم 

بهش بگم که من از این شرایط خسته شدم و یه سریرچیزا که یه کم احساساتشو غلغلک بدم ولی نمیدونم دقیق چیا بگم😭😭😭😭😭