2777
2789
عنوان

خریدن خونه

459 بازدید | 19 پست

سلام دوستان.ما الان یه خونه ۷۵متری داریم و تو اپارتمانیم.قراره اینو بفروشیم.امروز شوهرم یه اگهی دید یه خونه زیر بنا نود متر بیست مترم حیاط داره و خونه مستقله.بنظر شما خونه مستقل امنیت داره یا اپارتمان بهتره؟اپارتمان داخل شهر بهتره یا خونه مستقل تو شهرک جایی که الان هستیم؟فاصله شهر تا شهرک ده دقیقه هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کدوم حسن خودشو داره شما باید ببینی کدوم بیشتر به شرایطت میخوره. اما نظر من اینکه 15 متر ارزش جا ب ...

ميگن 90 مترزير بنا  و 20 متر حياط روي هم ميشه 110 متر

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

به نظر منم خونه مستقل خيلي بهتر از آپارتمانه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

خیلیم خوبه چرا که نه خونه مستقل بدون همسایه مردم آزار عالیه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
 من باشم اپارتمان تو شهر رو ترجیح میدم چون موقعیت و دسترسی برام مهمه، ولی نه هر اپارتمانی

همیینه که دو دلمون کرده..ولی خوب یه ذره حیاط که بچه توش بازی کنه هم وسوسمون میکنه.باز میگم نکنه تنهایی بترسم تو اون خونه