2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد تو شهر ما میگن تهران شهر گرونیه😂😂🔪

نههه اتفاقا 

اصلا ام اینجور ک میگن نیس 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
قزوین کیلویی 60تومن خریدم

مزش چجوریع بخرم؟

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
قزوینیم طرفای الموت هست

الموت ارزش رفتن و دیدن داره؟

چقد از قزویت راهه؟شب میشه اونجا برای خواب موند؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

الموت ارزش رفتن و دیدن داره؟ چقد از قزویت راهه؟شب میشه اونجا برای خواب موند؟

اگ جا داشته باشی چرا ک نه 

اره بابا خیلی جای عالی و بکریه😍😍😍😍

باشمال هیچ فرقی تداره 

باورس ام عالیه ولی اونجا باید چادر بزنی 

ترشه  دوست دارم یه بار امتحان کن خیلی خاصیت داره

حتما

اگ جا داشته باشی چرا ک نه  اره بابا خیلی جای عالی و بکریه😍😍😍😍 باشمال هیچ فرقی تداره  ...

جدی؟چه عالی

الموت هم میشه چادر زد درحد یه شب؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

گرون تر از شهر ما فکر کنم تو ایران نیست😂😂

منمقایسه کردم ی روز اونجا موندنم فرقی با قزوین نداره هزینه هام