بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من به عنوان برادر بهت میگم اصلا واس چی باید اینکار ها رو کنی یا که دلت مونده که این کار ها رو کنی همین جور زندگی کن شاید زندگی واست خسته کننده باشه ولی به وقتش خدا عوضشو بهت میده من با ۲۳ سال سن هم نه با دختری در ارتباط بودم نه پارتی رفتم پارسال یه دختری عاشقم شد بخدا که راست میگم پدرش پول دار گفت بیا یه خونه زده بود به اسمش مغازه تو بهترین جای شهر ولی من از قبل اون خاطر یکی و میخواستم و همون اول رابطه بهش گفتم حداقل نمیتونستم ازش اخاذی کنم به نظرت ؟ ذهنت رو از این چیزا دور کن مطمعن باش به وقتش خدا دستت رو میگیره
یعنی کلا تا حالا یک روز هم زندگی نکردی؟ یخورده عجیبه . دیگه دور دور رفتن که چیزی نیست لااقل اینو یه تست بزن . واقعا روزهای زندگیت رو به امید اینکه دیگران بگن وای چه دختر خوب و آفتاب مهتاب ندیده ای ، هدر نده . زندگی کن و از زندگیت لذت ببر . برو مسافرت ، مهمونی ، آرایش کن ، با اکیپ برو دور دور ، عاشق شو ، خوش بگذرون . اونایی که به این مدل خانوم ها میگن خانومِ خوب ، خودشون از هیچ خلافی فرو گذار نکردن .
تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)