2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بگو برو سر جلسه اصلا هیچی نزن فقط ترست بریزه الان منم هیچی آمادگی ندارم ولی میخوام ترسم واسه تی ...

میگیم مشاور هم بردیم رشته اش ریاضی است درس اش هم خوب بود از تابستان گفت من دانشگاه های تهران را میخوام و نمیرسم قبول بشم از استرس نتونست بخونه و شب ها خواب نداره کلا مریض شده

خدایا شکرت

میگیم مشاور هم بردیم رشته اش ریاضی است درس اش هم خوب بود از تابستان گفت من دانشگاه های تهران را میخو ...

منم همین بودم واقعا سه سال از زندگیمو گذاشتم پای کنکور انواع مشاورا الان بیشتر از ۴ ساعت نمیتونم بخوابم همش فکر و خیال دیوونه شدیم🤦‍♀️

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
میشه بپرسم میانگین چند درصد بزنیم تو کنکور فرهنگیان قبول میشیم؟🫠 خیلی استرسشو دارم🫠

من وقتی کنکور دادم دو بار درسال بود و درصدام متفاوته 

و میانگینی نمیتونم بگم بهت

اما ذاتا برای رشته های خوب مثل فرهنگیان درصدای خوب و بالای پنجاه نیازه

درسی مثل علوم فنون که ضریبش هشت هست رو خوب بخون و درصد بالایی کسب کن

جامعه شناسی درسی هست که میشه درصد بالایی زد 

امیدوارم موفق باشی عزیزدلم

:)

منم همین بودم واقعا سه سال از زندگیمو گذاشتم پای کنکور انواع مشاورا الان بیشتر از ۴ ساعت نمیتونم بخو ...

شما چرا دانشگاه آزاد نمیرید؟؟؟؟!!! پسرم راضی نیمشه بره از بس که کمالگراست رشته اش ریاضی هست هزینه دانشگاه آزادش رشته کامپیوتر که میخواد شهر خودمون 4 سالش میشه 60 هفتاد تومان . ما هم راضی هستیم بدیم ولی خودش را اذیت میکنه

خدایا شکرت

شما چرا دانشگاه آزاد نمیرید؟؟؟؟!!! پسرم راضی نیمشه بره از بس که کمالگراست رشته اش ریاضی هست هزینه دا ...

بابام بذاره میرم 

میخواستم یه رشته ای برم که دولتی باشه برم خوابگاه 

الان اگه برم آزاد مجبورم تو شهر خودمون باشم دلم میخواست دور باشم😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...