2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کاشکی تو بیااااای

کنارم باشی 🕺🏻 هر جا که باااشم هرجا که باشییی تو رو دوس دارم تا زنده باششششم میمیرم اگه از تو جدا شم.. بقیشو بیا

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

💃🏻از در بره بیرون از پنجره میاد تو💃🏻💃🏻

آمنهههه آمنهههه جام شراب منهههههه💃💃

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

کنارم باشی 🕺🏻 هر جا که باااشم هرجا که باشییی تو رو دوس دارم تا زنده باششششم میمیرم اگه از تو جدا ش ...

اقا نامردیه من بقیشو بلد نیستمممم🦖🦖🦖🦖🪓🪓🪓🪓🪓

😐😐😐😐😐😐😐 استغفرالله🤦🤦😂

😂😂😁

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

چال اویناسین اژدر عمی💃🏻💃🏻💃🏻هااا کاری نکن بزنم تو خط ترکیاا😂

قبول نیس من ترکی بلد نیستم😂😂

گل منو اذیت نکنییییید چشاشو تر نکنیددددددددد

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اقا نامردیه من بقیشو بلد نیستمممم🦖🦖🦖🦖🪓🪓🪓🪓🪓

میمیرم اگه با تو نبااششم....

Please don't hurt my flower.... نمیدونم چی چی After meeeeee😂😂

اوری نایت این مای دریمززززززز آی سی یو آی فیل یووووووو🫂

ای بابااااااا این کبری خانم مگ دخترشو عروس کرد؟ پس چرا من در جریان نیستم.. واقن که اه

وا کجای کاری فردا شب عروسیشه و من لباس ندارم نم چیکار کنمممم صغری تو بگو من لباس از کجا گیر بیارم

زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂