دوستان سلام اگه کسی جدیدا رفته کربلا یا زیاد اونجا رفت و آمد داره میتونه بگه هزینه مثلا ۵ روز اقامت تو ی هتل متوسط تو ماه محرم برا یک نفر چقدره؟ من همسرم پارسال رفته بود اما الان قیمت دلار و دینار تغییر پیدا کرده امسال دلش بدجور حرم میخواد چند ماه دیگه تولدشه گوشیشم شکسته میخواستم برا تولدش پول جمع کنم گوشی بخرم ولی امروز زیر زبونشو کشیدم دیدم کربلارو ب گوشی ترجیح میده میخام ببینم حداقل چقد هزینه داره بجای گوشی هزینه سفرشو جور کنم البته قصدش سفر هوایی و با کاروان نیس احتمالا با گروه دوستانشون بره با خودروی شخصی تا مرز و بعد اونم هزینه ایاب و ذهاب تا نجف و کربلا کرایه ون و اتوبوس و...حداقل و حداکثر هزینه ها در چه حدود میشه
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
پارسال رفتیم کرایه فقط دادیم شبم تو بیرون حرم خوابیدیم 3900اینطور فقط کرایه هامون شد همین.. غذا و.. اونجا دادن و دلی دفعه بعد برم با کاروان ک ببره هتل یا خودم میرم هتل با همسر چون اذیت بودیم یکم... دیدم هزینه امسال7 تومن بود کاروان 7روزه بود سفر ولی دوستم با کاروان رفت 4روزه5500با هتل و کرایع
من خودم با تور رفتم ده سال پیش هزینش مفت بود ولی شوهرم با دوستاش با ماشین شخصی تا مرز میرن بعدش با ویزا و پاسپورت از مرز رد میشن ون میگیرن مستقیم تا خود حرم