2777
2789
عنوان

شوهر کودن من😑

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 44 پست
شمام بعد عقد سوهرت ذوق نداشت؟

آره الآنم سرد سردیم کاش خانوادم پشتم بودن از این مرد جدا میشدم😔

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقا تو زمینه ی کاری بسیار موفقه و وضع مالشم خوبه

هوش هیجانی ربطه به کار نداره

اتفاقا اونایی که تحصیلات خیلی خفن دارن معمولا اینطورن

پس باهاش صحبت کن یا مشاور برید شاید اصلا مشکلی نباشه فقط بلد نیست چیکار کنه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
کم سن نیست ولی خیلی بی تجربس

احتمالا همیشه درگیر کار و پول درآوردن بوده 

من روان شناسم احساس میکنم همسرت پاکه و سالم زندگی کرده اون از اون زاویه نگاه کرد که تو هم به اندازه اون بچه برادرش رو دوست داری کاش بهش میگفتی بچه رو یه دور چرخوندیم پیاده اش کنیم بعد میگفتی حالا نوبت سورپرایز منه.

عزیزم زندگی خیلی چالش داره همون اول که اسم طلاق رو نمیارن.

هوش هیجانی ربطه به کار نداره اتفاقا اونایی که تحصیلات خیلی خفن دارن معمولا اینطورن پس باهاش صحبت ک ...

دقیقا منم احساس میکنم بلد نیست حس میکنم زن یا دختری تو زندگیش نبوده به قولی دخترباز نبوده که لم کار دستش بیاد.

متاسفانه منم تو شهر کوچیکم خیلی میترسم از جدا شدن و اذیت ها

اره والا چقدر ما دخترا بدبختیم مجردیم یه مشکل ازدواج میکنیم یه مشکل 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

احتمالا همیشه درگیر کار و پول درآوردن بوده  من روان شناسم احساس میکنم همسرت پاکه و سالم زندگی ...

عزیزم خودشم همینو میگه فقط سرشو با درس خوندن گرم کرده همیشه .وقتی ناراحتم میکنه و بهش میگم اصلا مشخصه که از یه زاویه دیگه به قضیه نگاه میکرده با ناراحتی من خیلی ناراحت میشه و تلاششو میکنه بهتر بشه اما بازم خیلی رو اعصابمه واقعا رو اعصابه دیگه حتی دلم نمیخواد ناراحتیمو بهش بگم.اصلا رمانتیک نییست اصلا بیشتر شوخی پسرونه بلده اصلا دخترا و نمیشناسه دارم دیوانه میشم

عزیزم خودشم همینو میگه فقط سرشو با درس خوندن گرم کرده همیشه .وقتی ناراحتم میکنه و بهش میگم اصلا مشخص ...

خواهر نداره؟

احتمالا تو محیط پسرونه بزرگ شده.

بهش زمان بده هیچ آدمی کامل نیست ببین بخاطر تو داره تلاشش رو می‌کنه اگر کمکش کنی نیازهات و خواسته هات رو واضح بگی یک ماه نشده مشکلت حل میشه.

اگر جدا بشی با یک آدمی ازدواج کنی که رمانتیک باشه ولی هزار تا عیب و ایراد دیگه داشته باشه چی؟

مثلا دوباره ازدواج کردی رمانتیک باشه ولی اهل کار و زندگی نباشه اهل دود باشه اون موقع چی؟