2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 83 پست
عزیزمممممم 😭😭😭😭

آبجی باورت میشه الآنه که جگرم بسوزه دلم یه بیابون میخواد که جیغ بکشم جلو مامانم گریه میکنم ناراحت میشه میگه دیونه ای گریه میکنی توکلت به خدا باشه غصه نخور😭😭😭

فقط خدااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم خوبی؟میگم که به من گفتی اردیبهشت نامزدی دارم بنظرت هنوز هم هست اون حس یا تغییر کرده بنظرت؟

بله خواستگار میاد برات حرفش میشه 

تا آخرای ماه صبر کن بین ۲۵ تا ۲۷ اردیبهشت حس میکنم 

کاربری دست دونفره
آبجی باورت میشه الآنه که جگرم بسوزه دلم یه بیابون میخواد که جیغ بکشم جلو مامانم گریه میکنم ناراحت می ...

حق با مامانته

توکلت بخدا باشع

چوب خدا صدا نداره

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
نه نه با پارتنرم.میخوام بدونم با اون کی هست و حسش چیه؟

پارتنرت الان با کسیه؟ 

من حس میکنم یه خانوم چادری از آشنا ها یا همسایه ها هست که واسه پسرش میاد خواستگاری 

کاربری دست دونفره
من توکلم به خداست اما کی به غیر خدا از جگر سوختم میدونه بعضی وقتا دگه پاهام توان راه رفتنم ندارن

عزیزم

وقتشه انقدر خودتو اذیت نکنی.کمی منطقی فکر کن و اروم باش

اگر میتونی برو مشاوره .اونا کمکت میکنن انقدر خودتو داغون نکنی و با این قضیه حداقل تا درست شدن کار کمی اروم میشی

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
پارتنرت الان با کسیه؟  من حس میکنم یه خانوم چادری از آشنا ها یا همسایه ها هست که واسه پسرش میا ...

نه الان با کسی نیستش،قبلا ازدواج کرده بود که جدا شد.حسش چی هست؟میخواد اون به زودی اقدام کنه؟

کار خوبه خدا درست کنه💫
بله خواستگار میاد برات حرفش میشه  تا آخرای ماه صبر کن بین ۲۵ تا ۲۷ اردیبهشت حس میکنم

منم بگو کی ازدواج میکنم و با چجور شخصی بختم خوبه؟ 

‌من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز