2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 83 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسر آقای نصیری ازت خوشش اومده بنظرش دختر موقری اومدی و احتمال خواستگاری وجود داره 

واقعا؟

خدایا این پسرا چطوری با اون تیپ ضایع و صورت نشسته از من خوششون میاد.

پروردگارا

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
ازدواجت باهیچکدوم از اینا نیست تو دانشگاه با یکی آشنا میشی 

اره میدونم قطعا با اینا ازدواج نمیکنم.

پس ارش چی ؟با آرش ازدواج نمیکنم ؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
ن هیچی ندارم دوتا سقط کردم

بله وجود دو تا اولاد از بطنتون رو حس کردم 

شما آشتی میکنید عزیزم ولی خانواده ها مخصوصا خانواده همسرت دارن سنگ اندازی میکنن 

شوهرت دوست داره ولی آدم خشک و مغروریه اهل منت کشی نیسا زیاد 

کاربری دست دونفره
اره میدونم قطعا با اینا ازدواج نمیکنم. پس ارش چی ؟با آرش ازدواج نمیکنم ؟

آرش یه پسر قد بلند با اندام میانه و چشم و ابرو مشکیه؟ ورزشکاره و غد و مغروره درسته؟

ته ریش داره پوستش سفیده اکثر اوقات استایل اسپرت داره

کاربری دست دونفره
آرش یه پسر قد بلند با اندام میانه و چشم و ابرو مشکیه؟ ورزشکاره و غد و مغروره درسته؟ ته ریش داره پوس ...

چشمش دقیقا سبزه.موها بور

ته ریشم نداره

کت شلواری

بقیش درسته

چشمش دقیقا سبزه.موها بور ته ریشم نداره کت شلواری بقیش درسته

من مشخصات همسر آینده ات رو اونایی که گفتم حس کردم 

با آرش ازدواج نداری حس میکنم 

همسر آینده ات جز کادر درمانی هست 

کاربری دست دونفره
من مشخصات همسر آینده ات رو اونایی که گفتم حس کردم  با آرش ازدواج نداری حس میکنم  همسر آی ...

آرشم دکتره

2790
2778
2791
2779
2792