2777
2789
عنوان

جاریم تا فهمید من باردارم زرتی حامله شد😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 85 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۲ ساله اقدامم باردار نمیشم نمیدونم بقیه چطوری تا میخوان میشه

انشالله باردار میشی عزیزم

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
مثه جاری منه اون دو تا بچه داره من یکی دارم میگه واستا با هم بیاریم  حسودن خواهر😂

خیلی حسودن بخدا😂

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
2805
فقط اونی که هفتا داره بازم میخاد😂😂من دوتا دارم میگم اینا بزرگ شن چجوری دوتا آدم بزرگو تو خونه تحمل ...

همین بگو بخدا ۷ تا کم نیست تو این زمونه فکرش بکن ۴۰ سالشه ولی پشت سرهم آورده

چرا اینجورین خب من خودم میدونسم جاریم اقدام الان باردارم اون نشده لابد میخا فک‌کنه تا من گفتم اقدامم اون زرتی حامله شد

همچین زرتیو الکیم نیستا

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید

اینجوری نگو منم میگفتم بچه نمیخوام تنبلی هم دارم قرص هم میخوردم ولی حامله شدم بدترش این بود که جاریم دو ماه پیشش بهم گفته بود بارداره

عالم همه قطره اند و دریاست حسین🖤🥀عالم همه بنده اند و مولاست حسین🖤🥀ترسم که شفاعت کند از قاتل خویش🖤🥀از بس که کرم دارد و اقاست حسین🖤🥀لعنت خدا به کسی که به مقدساتم توهین کنه

مگه زودپزه که زیرشو زیاد کنه سریع حامله بشه ؟شده دیگه سختیشو خودش باید تحمل کنه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
بیچاره اون بچه که دلیل اومدنش به این دنیا اینه🗿

اره دقیقا منم به این فکر میکردم یا بیچاره اون بچه ای که چون خانواده پسر می‌خوان به دنیا میاد😂💔

من هیچوقت قرار نبود کاربر نینی سایت شم
2809