2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی گفته دولتی شهرای دیگه پیرا و پرستاری همرو میاری

نه اشتباهه من امتحان کردم چرت و پرته

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

اول اینکه ریاضی خیلی راحتر قبولیش از تجربی 

دوم رقابت کمتره 

سوم این اعداد زیاد درست نیستن 

چهارم همین شیمی فیزیک به همین راحتی نیست پنجاه زدنش تو تجربی 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

بازیست ۰ هیچی قبول نمیشی

میبینی ک 10000 منقطع سه داده یعنی واقعا اونایی ک تجربین قبول نشن خنگن من فک میکردم خیلی سخت تر باشه ولی با زیست صفر اینو داده زیست 40 بزنی 8000 تا میای پایین

اره واسه همین اومدم ولی خب پرستیژ تجربی یچی دیگس

از منی که دیپلم تجربیم ولی کنکور ریاضی میدم اینو داشته باش

از لحاظ پرستیژ فرق آنچنانی ندارن همونقدر که جایگاه اجتماعی یه دکتر موفق خوبه جایگاه اجتماعی یه مهندس موفق هم خوبه

این از رشته‌های تاپشون

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اول اینکه ریاضی خیلی راحتر قبولیش از تجربی  دوم رقابت کمتره  سوم این اعداد زیاد درست نیس ...

شما اصلا منظور منو متوجه. شدی ؟

نگفتم تجربی راحت تره 

بعدشم این درصدا تو ریاضی سخت تره من مینیمم گرفتم

از منی که دیپلم تجربیم ولی کنکور ریاضی میدم اینو داشته باش از لحاظ پرستیژ فرق آنچنانی ندارن همونقدر ...

از نظر شغلی نگفتم اون ک اره ولی انقد همه تجربی تجربی میکنن ب ریاضیا اهمیت نمیدن از نظر رشته ه ا و کنکور😂

شما اصلا منظور منو متوجه. شدی ؟ نگفتم تجربی راحت تره  بعدشم این درصدا تو ریاضی سخت تره من مین ...

گفتی کاش تجربی میدادم گفتم ریاضی شما راحت تر قبول میشی غیر این گفتی شما ؟  

ریاضی رقابت و افرادی که شرکت میکنن از تجربی کمتره در نهایت رتبه و تراز بهتری به دست میاری  همین درصدا تو ریاضی رتبه بالاتری از تجربی بدست میاد  با همون درصدا

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂