2777
2789
عنوان

تا حالا شده از خدا یخوایید کسی رو به سزای عملش برسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 22016 بازدید | 120 پست
واااااااااااای چقد خطرناکی توووووووووو      

نميدونم والله 

شوهرم بهم ميگه تو بچه مامان بابات نيستي😆بچه ي زن و مرد سيد بودي ك جدشون سنگين بود تو بيمارستان با بچه مامانت عوض شدي😆😆😆😆😆😆

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه نفر خیلی دلمو شکست...منم از خدا خواستم جوابشو بده....خدا هم دقیقا همون بلایی که سر من درآورده بود بدترشو سرش آورد....جوری که خودم پشیمون شدم که چرا از خدا خواستم جوابشو بده

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

من یکبار این اتفاق افتاده واسم

با اینکه اصلا کینه ای نیستم ولی هرگز نتونستم ببخشمش

یه اتفاق وحشتناک واسه اون طرف افتاد و همه گفتن اه تو بوده ولی من واقعا نمیخواستم اونطورشه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
بله....بندرت...اخه بدجور سرش مياد...يه بار طرف جوون مرگ شد...

فکر نکنم مرگ ربطی به این چیزا داشته باشه

♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡
من یکیو که بهم تهمت بدکارگی زده بود رو واگذار کردم به امام حسین محرم همون سال فلج شد خود به خود

منم ي نفر رو واگذار كردم ب ابروي حضرت فاطمه بخاطر همين تهمتا 

منتظرم ببينم دست روزگار چي ب سرش مياره

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

اره شده یک نفر رو نفرین کردم تو مکه خدا رو شاهد میگیرم چند ماه بعد از من رفت مکه درست همون جایی ک من نفرینش کردم خودش گفت رفتم  توبه کردم و گریه کردم ولی اون نمیدونست من نفرینش کردم تنها کسی بوده ک خیلی تلاش کردم حلاش کنم ولی نتونستم 

یک نفرم هم بود ک یک مطلک جگر سوزه بهم گفت (مطلکش بخاطر بچه دار نشدنم بود) خیلی دلم  میخواست  نفرینش کنم بگم خدا بسر دخترت بیاره ولی فقط گریه کردم گفتم خدایی من خیلی درد کشیدم برای بچه دار نشدنم نفرینش نمیکنم و دردو زجرشو کشید میدونم چه درد وحشتناکی از دخترش بیشتر این مادر ک غصه بچه رو میخوره نفرینش نکردم ولی هنوز یادم نرفته و گاهی دوست دارم نفرینش کنم واتفاق روز ب روز م بهتر و سرحالتر میلینمش

چند بار شده و خدا حقمو گرفته الانم15روزه یکی له ام کرده عزیزترینمه ولی آه میکشم اصلا نمیتونم این بار بگذرم یا ببخشم همش باهاش جنگ اعصاب دارم 😢😢😢😢خسته شدم خدا تاوان دلمو بگیره ازش ولی خودشم بفهمه از کجا خورده 

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖

من نفرین نکردم...اما خود خدا به سزای اعمالش رسوندش...وای به حال اینکه نفرین میکردم...هنوزم بعضی وقتا میگه آه تو بود که دامنمو گرفت...ولی من واقعا نفرین نکردم...ولی دلم بدجوری شکست...

میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
بیشتر ببینید
اتفاقا منم همیشه کسی بیخودی ادیت کنه بدون خواهش من از خدا خودش دقبقا همون بلا سرشون میاد و دقیقا من ...

یه بار هم یه کسی که برام عزیز بود بهم بدی کرد، من نفرین نکردم اما برام مسلم بود مثل آدم های دیگه تقاص پس می ده، وقتی بیمار شد راه می رفتم به خدا می گفتم خدایا من گذشتم از حقم، تو هم بگذر!!   

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.