2777
2789
عنوان

یکی بیاد یچیز به من بگه شاید آروم شدم#حسودی

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 39 پست
میتونم به نظرت

شک نکن قبول میشی

روزی ۵ ساعت بخون

منابع اصلی رو از الان بخون 

دم آزمون تست و خلاصه کار کن

فنون تدریس و روانشناسی تربینی و سنجش از الان بخون چون تخصصی هست از عمومیا دشوارتره باید درک کنی 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

ببین بیشتر حسودی نیست بلکه دلت گرفته که درست میشه مطمئن باش، اصلا خودتو مقایسه نکن دلیلی وجود نداره سرنوشت دو نفر مثل هم باشه، تو از اینده خبر نداری پس بیخود نگران نباش، منم چنیدن بار ازمون دادم تا بالاخره قبول شدم اصلا نگران نباش عزیز دلم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله خدا بهترینا رو برات رقم بزنه

ببین ساعت مطالعه اصلا ملاک نیست

کیفیت مطالعه خیلی مهم تره

اولش فک کردم دوستت سهمیه داشت که خودت گفتی نمره خامش بالاتر بود

اون بنده خدا هم حتما زحمت کشیده

نه نمیشه گفت دروغ میگه منم هیچی نخونده بودم هیچی ولی قبول شدم سال ۹۹ هم ازمون دادم هیچی هم نخونده بو ...

ای وای ناراحت شدم 

آخه چراااا؟😭😭😭

دیگه آزمون ندادی؟

اره اینو که قبول دارم بعضیا اطلاعات شون خوبه 

ای وای ناراحت شدم  آخه چراااا؟😭😭😭 دیگه آزمون ندادی؟ اره اینو که قبول دارم بعضیا اطلاعات ش ...

نه عزیزم اتفاقا خودم ناراحت نشدم هرچی به وقتش اتفاق میوفته من به زمان بندی خدا خیلی اعتقاد دارم 

من امسالم ازمون دادم امسالم قبول شدم خدا را شکر البته فعلا تا اینجا مراحل بعدی هم هست اتفاقا امسالم هیچی نخونده بودم 😅

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
نه عزیزم اتفاقا خودم ناراحت نشدم هرچی به وقتش اتفاق میوفته من به زمان بندی خدا خیلی اعتقاد دارم  ...

خداروشکر خوشحال شدم به خدا 🥰🥰🥰

صد در صد خدا بهترین موقع به داد آدم میرسه 

منم معلمم البته دبیرستان

فقط فن بیان قوی 

اعتماد به نفس 

خوش رویی 

لبخند 

آماده کردن وسایل کمک آموزشی یادت نره 

چون ازت حتما تدریس می‌خوان 

یه مبحث رو کاملا  مسلط شو

خداروشکر خوشحال شدم به خدا 🥰🥰🥰 صد در صد خدا بهترین موقع به داد آدم میرسه  منم معلمم البته ...

ممنون عزیزم 

چه معلم خوش قلبی 

چشم حتما سعی میکنم کاملا اماده باشم

خدا برات خوش بخواد 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨