2777
2789
منظورم اینه من سلام بدم شیکتره یاوایسم اونا کلا اداب سلام کردن که شیک جلوه کنیم چجوریه

ادب همیشه شیکخ

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

نگم براتون اونروز جاریم دم دربود ماتویه ساختمونیم داشت بایکی تو چارچوب در احوالپرسی میکرد اون شخص منودید ولی جاریم برنگشت ببینه منم به طرف وسایل میدادم منم چون برنگشت ببینه حرصم گرفت سلام ندادم برگشتم خونه توقع داشت خواهش کنم برگرده تا سلام بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا نمیدونم من خودم ۷تا جاری دارم از همشون کوچیک ترم ولی تاحالا به این چیزا دقت نکردم شده یجا بود ...

جاریکه ازمن بزرگتره هم عروس بزرگتره هم سنش بیشتره اونجورنیست اهمیت نمیده این دوتا نوبرن

عزیزم شما عروس اولی هستی نه بزرگتره و حضور شما توی خانواده بیشتر بوده ناخوادگاه رفتار شما و گذشت و بخشش رو از شما بیشتر انتظار دارن و خانواده همسر در بقیه امورات باهاتون راحتر رفتار میکنند . در کل اگه میخوای بدونی الویت در احوال پرسی با کدومه . میتونی هروقت چشم تو چشم شدی سلام بدی . یا با صدای بلند یا سر تکون بدی و بعد صورتت رو اونور کنی ک طرف بیاد نزدیکت و بهت دست بده و اینا . یا اینکه بگی سلام و بعدا میام پیشت میشنم و بعدم مشغول صحبت با بغل دستیات بشی. در کل میتونی فقط سلام کنی ولی دیگه باقی تعارفات رو بزاری کنار . بعدم اینقدر اعتماد ب نفس و جسور باش ک ی سلام و خدافظ اول و اخری برات مهم نباشه و ملاک قرار ندی .. اگرم گلایه کردن ازت هاشا کن و بگو عزیزم من سلام کردم لابد نشنیدی اخه دیدم دورت شلوغ بود و اومدی تو جمع هول کردی و متوجه نشدی 🤭

پس تکلیف اینکه من از عروس کوچیکه ۱۳سال زودتر عروس شدم چی میشه

مهم نیس عزیزم بنظرم اصلا وارد این جاری بازیا نشو . چون بزرگتری . متانت و رفتارتون بزرگتره و بزرگوارتر باید رفتار کنی و الگو مهربون باشی براشون . هرجا هم ک زورت گرفت ادب رو رعایت کن اما محل نده بهشون اما جلوی بقیه خیلی خوب باش ک مثال زدنی باشی اما دور از چشم بقیه زهر چشم بگیر

مهم نیس عزیزم بنظرم اصلا وارد این جاری بازیا نشو . چون بزرگتری . متانت و رفتارتون بزرگتره و بزرگوارت ...

اخ اخ دقیقا جاریم اینکاروکردا توجمع سلام علیک باروی باز توخلوت انگار دخترشاهه خداروشکر که رفت وامدنداریم سالی دوسه بار نهایت همومیبینیم

اخ اخ دقیقا جاریم اینکاروکردا توجمع سلام علیک باروی باز توخلوت انگار دخترشاهه خداروشکر که رفت وامدند ...

اره دیگه چون توی جمع همه هستن و میبینن . و بعدا اگه صحبتی شه همه طرف چیزیو میگیرن که ب عین دیدن . کلا اگه میخوای خیلی حدت رو ببری بالا . کلا صمیمی نشو .سوالاشون رو کوتاه جواب بده . اهسته برو بیا. حتی اگه خانواده شوهرت سوالی راجب عروسا پرسیدن ک نظرت راجب فلان عروس چیه . بگو فلانی که برام خیلی عزیزه . انتخاب برادر شوهر هست خیلی برام محترمه . ولی بنظرم مثلا فلان رفتارن از روی خامی و ناپختگی بوده . ایشالا کم کم همسرداری رو یاد میگیره ایشالا حالا بلد باشه همسرش رو راضی نگه داره وگرنه ک ما دلمون دریاس ناراحت نمیشیم ازش. بعدم تو جمعاشون فقط سکوت باش و لبخند بزن . و نظر نده . ک حرف و حدیثی از شما عنوان نکنند. ب مناسبتا هم اول از همه زنگ بزن ب پدر شوهر و مادر شوهر تبریکارو بگو ک عزیز شی. ولی اگه جاریا گله کردن بگو اتفاقا من تماس گرفتم ولی گوشیتون در دسترس نبود یا اشغال بود وگرنه دلم هوای صدات رو کرده بود (توی جمع).. 

خواهر من فک قفلم ازسیاستات الان بیشترشو انجام میدم چن ماه میشه 

اره ادم با هرکسی یا هر جمعی که تازه باهاش رو ب رو میشه اول یکم زمان میخواد تا بتونه اوضاع رو تو دستش بگیره ولی خب یکم عقب بشینی و همه رو بررسی کنی تا اخلاقا دستت بیاد و بعد وارد عمل شی بهتره و دیگه براساس تجربه خودت بهترین رفتارا و عملکردا رو انتخاب میکنی

عزیزم  از قدیم گفتن سلام سلامتی میاره

حالا چه فرقی میکنه آدم اول سلام کنه یا دوم 

مثلا من همیشه سعی میکنم توی سلام کردن پیشی بگیرم حتی اگه طرفم کوچیکتر از خودم باشه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
اره دیگه چون توی جمع همه هستن و میبینن . و بعدا اگه صحبتی شه همه طرف چیزیو میگیرن که ب عین دیدن . کل ...

«ولی بنظرم مثلا فلان رفتارن از روی خامی و ناپختگی بوده . ایشالا کم کم همسرداری رو یاد میگیره ایشالا حالا بلد باشه همسرش رو راضی نگه داره وگرنه ک ما دلمون دریاس ناراحت نمیشیم ازش»

این قسمت حرفت خیلی بد بود. رسماً داری با این حرف تلاش میکنی که طرف رو از چشم بزرگترا بندازی.

کاری که جاری هفت خط منم کرد ولی خب حسابی تاوان داد.

نکن اینطوری که بدجور تاوان میدی. خدا جای حق نشسته.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ