من این ماه یه بار ۱۵ یه بارم بیست و ششم اینا رابطه بدون جلوگیری داشتم و یکم فروردین شروع آخرین پریودم بود و الانم پریود نشدم یکی دو هفته سینه هام خیلی درد میکرد و ضعف میکردم و نفخ داشتم و هر چی میخورم زیر دلم درد میگیره ممکنه حامله باشم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
چندوقته ازدواج کردی؟ منکه چند روز دیگه موعدمه استرس دارم دوس دارم باردار باشم😢
منم عاشق بچم ولی میترسم از پس مالی برنیامد یکی هم چون اضافه وزن دارم یکم و کم خونم میترسم بچه یه ذره آسیب ببینه مثلاً کم خون بشه و تو شرایط مالی بدی قرار بگیریم چون اول زندگیمونه و هنوز خونه نداریم و مستاجریم
انشالا حل بشه مشکلاتتون🧡🙂از همین الان شروع کن به قرص فولیک اسید برا کم خونی و تخمدان خیلی خوبه
تنبلی تخمدان اینا ندارم اصلا کم خونی هم لب مرزم یعنی کم خون نیستم قرص میخورم چاق میشم بیشتر تازه میخام برم باشگاه ولی اگر حامله باشم احتمال زیاد باشگاه و رژیم کنسله