2777
2789
عنوان

آیا حاملم

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 48 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۲۰ ن الان اصلا شرایطش ندارم ن جسمی ن مالی

چندوقته ازدواج کردی؟

منکه چند روز دیگه موعدمه استرس دارم دوس دارم باردار باشم😢

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

چندوقته ازدواج کردی؟ منکه چند روز دیگه موعدمه استرس دارم دوس دارم باردار باشم😢

منم عاشق بچم ولی میترسم از پس مالی برنیامد یکی هم چون اضافه وزن دارم یکم و کم خونم میترسم بچه یه ذره آسیب ببینه مثلاً کم خون بشه و تو شرایط مالی بدی قرار بگیریم چون اول زندگیمونه و هنوز خونه نداریم و مستاجریم

منم عاشق بچم ولی میترسم از پس مالی برنیامد یکی هم چون اضافه وزن دارم یکم و کم خونم میترسم بچه یه ذره ...

انشالا حل بشه مشکلاتتون🧡🙂از همین الان شروع کن به قرص فولیک اسید برا کم خونی و تخمدان خیلی خوبه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

انشالا حل بشه مشکلاتتون🧡🙂از همین الان شروع کن به قرص فولیک اسید برا کم خونی و تخمدان خیلی خوبه

تنبلی تخمدان اینا ندارم اصلا کم خونی هم لب مرزم یعنی کم خون نیستم قرص میخورم چاق میشم بیشتر تازه میخام برم باشگاه ولی اگر حامله باشم احتمال زیاد باشگاه و رژیم کنسله

تنبلی تخمدان اینا ندارم اصلا کم خونی هم لب مرزم یعنی کم خون نیستم قرص میخورم چاق میشم بیشتر تازه میخ ...

اره اگه باشی که نمیتونی بری...نه خوندمه میگه برا کلا تخمدان خوبه وزنت چنده شاید طبعت سرده طبع سرد زود چاقی میاره

طبعم خیلی گرمه من وزنم ۷۳قدم۱۶۹ ۱۶۸

نه لاغری نه چاق خوبه وزنت...شوهرت بابت بچه حرفی نداره؟اونم میگه نمیخواد؟