2777
2789
عنوان

خونه مادرم دیدم یخچال خالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 39 پست
هر دفعه مامانت میاد خودتون به قلم بده ببره  حتما لازم نیس باهم ببریشون

نمیخوام دیگه انقد زاری کنم ولی مامانم کم میاد خونمون بعد هم چیزی نمی‌بره تو دستش میگه مادرشوهرت میبینه زشته میفهمه از خونه پسرش چیزی میبرم 

ولش کن خدا بزرگه فقط از خدا پول و سلامتی واسه مادربزرگم و خانوادم میخوام شما هم دعا کنید شاید فرجی شد 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
چیکار باید بکنم  منم زندگیمو خراب کنم طلاق بگیرم برم اون خونه با بی پولی چیکار کنم

چند ماه پیش هم چنین تاپیکی زده بودی یعنی از اونموقع نتونستی یه کار به درد بخور پیدا کنی ؟!!! مردم از توی خونه هم از اینترنت پول در میارن !

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه . 

چند ماه پیش هم چنین تاپیکی زده بودی یعنی از اونموقع نتونستی یه کار به درد بخور پیدا کنی ؟!!! مردم از ...

حالا واقعا شما انقدر پیگیر منی ؟ وقتی نمیتونی کمکی کنی 

من حتی اسم کاربری هم نگاه نمی‌کنم 

میام خونه مادربزرگم ، اونم تو همین روستاست ، پول میدم بهش ولی زیاد نیست بعد هم خودش نمیتونه بره خرید ...

چشم

هدفمو تو امضام می‌نویسم که هر روز ببینمش عزیزم توروخدااااا رژیمتو ول نکن دقیق یه ماه و نیم مونده تا شب یلدا توروخدا لاغر شو 😐چه وضعشه خدایی هی رژیم هی ورزش از اونور هی شیرینی و شکلات.....بسه دیگه خسته نشدی لاغر شو برا شب یلدا یه پیرهن خوشگل بپوش برو مهمونی همه کف کنن....اگه شب یلدا امضامو خوندین بهم بگین لاغر شدی یا نه😁وزن فعلی 83 روز 16 آبان...هر چقدر با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen

میفهمم حس بدیه منم هربار همینجوری میشم ولی ایندفعه دیگه خیلی بد بود شرایط  ای کاش بگی به حسابت ...

آره خیلی بد درسته یه کارت اون داره یه کارت من و کل حقوقش و میریزه توش ولی دگ هیچ خرج قایمکی نمیشه کرد.منم بخاطر خانوادم نیاز به خرجای قایمکی دارم

ببین توی روستان یه چندتا جوجه براش بخرید بزرگ شن یا بوقلمون اگه بزغاله و گوسفند بتونید بذارید خوبه&n ...

خودش پولاشو داده جوجه خریده ولی الان میدونم دیگه پولی نداره که واسه اونا دونه بخره نون بربری می‌خرن میریزه

قبلا گاو داشت داییم برد فروخت برداشت واسه خودش اون موقع هم واسه گاو ها پول نبود خوراک بخره