2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما 

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
مبارکت باشه.اونا لک لانه گزینیه نگران نباش مگه اینکه با درد همراه باشه

کمردردم

خدایا شکرت که چقد بهم لطف داری شکرررر خدایا بچه های نی نی سایت هر کی مامان نشده این ماه دامنش سبز شه
ممنون دکتر رفتین برا لکه ؟ چی گفتن؟

من فقط یه بار لک قرمز دیدم بعدش حدود دو هفته لک دیدم اونم قهوه ای دکتر گفت مشکلی نداری و تا سونو ندی که خارج از رحمی نباشه نمیشه دارو استفاده کنی

من ماه پیش ناخواسته باردار شده بودم روز ۲۸پریودی یه لکه دیدم ک گفتم پریود شدم دیگ خبری نشدتا اینکه ۹روز بعد تاخیر رفتم ازمایش دادم ۵۴وخورده ای بود گفت مثبته ۴۸ساعت دیگ بیاتکرار من همون موقع تو ترشحاتم رگه های خون دیدم رفتم ازمایش دادم ۴۸ ساعت بعد شد ۸وخورده و بعد ۴۸ساعت بعد شد ۷ 

ک منجر ب سقط شد البته فقط یه نطفه کوچیک بود

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
شما هرماه ازمایش بتا میدین،..چ تاخیر داشته باشین چ ن؟؟ من دوماهه تو اقدامم‌ولی اینکارو نکردم‌‌

نه من دیشب تست زدم مشکوک بود یکی دیگه زدم بازم همونطور بودی امروز رفتم از دادم هر وخ از موعدتون گذشت تست بزنید و بعد برید ازمایش

خدایا شکرت که چقد بهم لطف داری شکرررر خدایا بچه های نی نی سایت هر کی مامان نشده این ماه دامنش سبز شه
روز چندم پریودته گلم؟ کی باید پریود بشی؟

امروز باید میشدم

بعد رفتم دکتر گفت قرص فولیک اسید و ویتامین ای بخور و اقدام کن الان دقدام کردم بازم تو ترشحاتم رگه های خون نیبینم دیروز رفتم کشت ادرار از دادم گفت تو ادرارت عفونت هست شمل فک میکنین با وجود عفونت میشه باردارشد؟

[QUOTE=43193864]امروز باید میشدم[/QUOTE به نظرم عدد بتات خوبه عزیزم .مبارک باشه. برای منم دعا کن جو ...

ان شاء الله

به امید خدا دیگه پریود نشین 

بعد رفتم دکتر گفت قرص فولیک اسید و ویتامین ای بخور و اقدام کن الان دقدام کردم بازم تو ترشحاتم رگه ها ...

اره به امید خدا میشید ربطی نداره چون