2777
2789
عنوان

جرعت حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 218 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑وای

🥲💔

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
اخه بگم باز منو تعلیق میکنن عزیزم  دلم از دست جامعه و......... در بود منظورم از جنگل هم ایران ...

الهییییییی بگردمممممممممم گوگولی فکر کردم از اینایی ک یه پسر مشنگ اذیتشون کردن و دیگه شکست خوردی و نمیدونم ناراحتی اینا ولی خیلی پخته تر و عاقل تری 

عزیزم خودت رو ناراحت نکن میگذره:)

شما حرف بعدیتم درست،فقط ریپلای نکن..
شوخی میکنییی👀؟ مگه میشههعع مامانتو بنظرم خیلی دوست دارییی

از نظر دوست تویی 

اما مادرم فرق داره اجی اون فرق داره😘

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

چطوری پارتنرش شدی :)) به منم بگو

من خیلی درونگرام

اصلا احساساتمو بروز نمیدم یا اینکه کراش بودم روش اما خیلی عادی برخورد میکردم و مهربون خیلی مهربون بعد خودش اومد بهم گفتی دخترم بشوخیلی مهربونی 🥲

یا مث ملکه راه برو یا جوری راه برو ک انگار برات مهم نیس ملکه کیه!

ینی کلا ایران دنیا نیایی یا قبلا جایی دیگ بودی اومدی ایران؟ 

یه‌جای دیگه به‌دنیا اومده بودم به دلایلی که اومدم ایران و موندم و بازم رفتم خارج

وگرنه دراصل ایران نباید می‌اومدم

Azərbaycan qızı🇦🇿INFJ💚فرزانگانی سابق-

بپرس 😁

منو میشناسی😁؟

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

من خیلی درونگرام اصلا احساساتمو بروز نمیدم یا اینکه کراش بودم روش اما خیلی عادی برخورد میکردم و مهر ...

شانست خیلی خوب بود :)) منم یه کراش دارم گاها باهم حرف می‌زنیم و سعی می‌کنم توجهشو جلب کنم و دوستش شم ولی نمی‌دونم چجوری

Azərbaycan qızı🇦🇿INFJ💚فرزانگانی سابق-

😍❤️اره بخدا هیشکی مامان نمیشه که

اره خانواده‌ی هرکی جاشو داره 

بنظرم😁😁😁😁😁