2777
2789
اووووه تا تکون خوردن که میگن ۲۰ هفته اس حس میکنی من همش میگم کاش یه دستگاهی تو خونه داشتم چک میکردم ...

اگه لاغر باشی از ۱۳ هفته حس میکنی.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اولی هست  من پنج شنبه ببخشید داخل ترشحاتم وقتی با دستمال خودمو خشک کردم در سرویس بهداشتی ت ...

عزیزم استراحت کن و نگران هم نباش دکتر شیاف هم داده استفاده کن  هیچی نمیشه نترس از من چهار هفته جلو تری منم شش هفته ام دوهفته دیگه میرم سنو قلب به امید خدا

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
؟؟؟؟

بعضی ها از روی سونو قلب ،جنسیت رو حدس میزنن

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
اگه لاغر باشی از ۱۳ هفته حس میکنی.

اتفاقا لاغرم

من الان روی شکمم نبش میزنه مثل ضربان قلب

به شوهرم میگم فکر کنم اونه میخنده میگه پاشو عزیزم 😂😂😂

امروز گوشی پزشکی آوردم گوش بدم شوهرم با تعجب نگاه کرد بعد خندید 😂😂😂

بله اولی هست  من پنج شنبه ببخشید داخل ترشحاتم وقتی با دستمال خودمو خشک کردم در سرویس بهداشتی ت ...

من هفته پیش غربالگری بودم ولی جفتم پایین بود ی روز بعدش افتادم ب خونریزی شیاف استفاده کردم فعلا قطه .از لکه بینی و خونریزی و این چیزا نترس اصلا .بچه ای ک بخواد بمونه میمونه

نه والا الان ارامش بهتر از حاملگی های قبلیمه اون موقع ها همش گریههه چه اشتباهی میکردم 

من چهار هفته اول که میگفتن پوچ هست همش گریه چون گفتن اگر پوچ باشه باید بیای ۲۶ اسفند برای کورتاژ 

فکر کن چی گذشت به ما

که ۲۶ رفتم دیده شد 

سونو گرافم آنقدر اروم بود گفت دخترم هفته ی دیگه بیای قلبشم میبینی

که خدارو شکر پنج عید رفتم قلبشم بود

من هفته پیش غربالگری بودم ولی جفتم پایین بود ی روز بعدش افتادم ب خونریزی شیاف استفاده کردم فعلا قطه ...

همیرمم همینو میگه اما من نگرانم

الانم همش خونه ام سعی میکنم با گوشی هم زیاد کار نکنم حوصلم سر میره

فکر و خیال میکنم

اتفاقا لاغرم من الان روی شکمم نبش میزنه مثل ضربان قلب به شوهرم میگم فکر کنم اونه میخنده میگه پاشو ...

میدونی چرا نبض میرنه چون خونرسانی زیادی سمت رحم درجریانه.

اگه رگ داخل پهلوت هم نبض داره وقتی دراز میکشی بچه ات پسره.

من انگار دوربین بستم رو شکمم چه بارداری اولم چه این یکی تا یه ذره تکون بخوره میفهمم😄

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
من هفته پیش غربالگری بودم ولی جفتم پایین بود ی روز بعدش افتادم ب خونریزی شیاف استفاده کردم فعلا قطه ...

تازه من گوگل زده لکه بینی هم خیلی بیشتر از اون چیزی بود که من دیدم

اما دکترمم گفت شیاف استفاده کن غربالگری برو خطر سقط تا دوازده هفته ای

ولی گوگل زده تا بیست هفته خطر سقط هست

میدونی چرا نبض میرنه چون خونرسانی زیادی سمت رحم درجریانه. اگه رگ داخل پهلوت هم نبض داره وقتی دراز م ...

منم همش چک میکنم ولی مثل ضربان قلب خودم شکمم همش نبش میزنه و شکمم بالا پایین میره

من تو اینستا دیدم میگن نه درست نیست واسه من ۱۵۴ بود 

نه عکس سونو قلب 

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
عزیزم استراحت کن و نگران هم نباش دکتر شیاف هم داده استفاده کن  هیچی نمیشه نترس از من چهار هفته ...

بسلامتی عزیزم

اره هر شب استفاده میکنم و تو خونه استراحت میکنم کاری انجام نمیدم

تا شنبه انشالله ببینیم چه خبره