بله اولی هست من پنج شنبه ببخشید داخل ترشحاتم وقتی با دستمال خودمو خشک کردم در سرویس بهداشتی ت ...
عزیزم استراحت کن و نگران هم نباش دکتر شیاف هم داده استفاده کن هیچی نمیشه نترس از من چهار هفته جلو تری منم شش هفته ام دوهفته دیگه میرم سنو قلب به امید خدا
💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه 🤍🌱
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
بله اولی هست من پنج شنبه ببخشید داخل ترشحاتم وقتی با دستمال خودمو خشک کردم در سرویس بهداشتی ت ...
من هفته پیش غربالگری بودم ولی جفتم پایین بود ی روز بعدش افتادم ب خونریزی شیاف استفاده کردم فعلا قطه .از لکه بینی و خونریزی و این چیزا نترس اصلا .بچه ای ک بخواد بمونه میمونه
من تو اینستا دیدم میگن نه درست نیست واسه من ۱۵۴ بود
نه عکس سونو قلب
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.