2777
2789
عنوان

بعد جدایی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 23 پست
 (عقد بودم)حتی یک بار هم چک نکردم حتی یک باررررررر تو دادگاه انقد خوشحال بودم ک دارم راحت می ش ...

چرا جدا شدی

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یهویی نمیتونی باید کمش‌کنی‌مثلا براخودت تایم بزار بگو فقط ۱۱ صبح و ۱۱ شب چک میکنن بعد یکی دوهفته روزی یه بار بعدشم ک عادت کردی کلا بلاکش کن ک جلوچشمت نباشه

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
اگه میخوای واقعا تموم بشه از همه جا بلاکش کن که نتونی پروفایلش رو چک کنی ی دو ماه خیلی اذیت میشی ولی ...

اره تو بیخبری خیلی حالم بهتره

بنظرم عین از دست دادن عزیز میمونه با این تفاوت که نمیتونی جلوی بقیه بروز بدی 

هنوز خالم بده

بهم خیانت کرده بعد من هر بازم برام مهمه با کدوم سگیه

اهان اینجوری بوده ببین نمیدونم چندسالته قربونت برم ولی منم مثل تو ی دخترم پس متوجهم سختته حتی اگه بگم فراموش کن این کارو درحقت کرده ولی با زبونی بی زبونی نخاسته ادامه بده تووچرا خودازاری کنی؟ 

اهان اینجوری بوده ببین نمیدونم چندسالته قربونت برم ولی منم مثل تو ی دخترم پس متوجهم سختته حتی اگه بگ ...

کلی التماسمو کرد ببخشمش و وگفتم گمشو برو الان پشبمونم