2777
2789
عنوان

راسته که میگن شیشه ترک نمیشه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 18 پست
اصلا اصلا ترک نمیشه شوهر دوستم ده سال میکشه دوستم مشکلی نداره یه بچه ام آورده براش دایی منم میکشه ام ...

چرا زن دایی ات طلاق نگرفته ؟

ناراحتش شدم 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
حتا اگخ بری بیمارستان و تحت نظر دکتر باشی؟

همش بستگی به اراده طرف داره بدترین آدما با داشتن  بدترین  نوع اعتیاد ترک کرده گاهی بهم یه نفر یه قرص ساده رو‌نمتونه ترک‌کنه بُعد روانیش سخته 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا زن دایی ات طلاق نگرفته ؟ ناراحتش شدم 

اونم یه زن بی سواد روستایی تازه با این وضع داییم رفته بچه سوم براش آورده تمام فامیلمون کم مونده بود تف بکنن تو روش طلاق بگیره کجا بره با سه تا بچه نه کار داره نه پول نه پشت نه سواد بدبخت تر میشه

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
2790
2778
2791
2779
2792