ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
من گمنه رو نمیشورم بعد رو گاز تفتش میدم تا بوش بلند شه به تو قابلم پیازو خورد میکنم یرخ نیکنم گمنه ها رو توش میرزم برابر گمنه اب میریزم و اگه دوستش داشتی میتونی کشکش هم تفت بدی بریزی توش هوشمزه میشه اهان راستی زردچونه و نمک هم میخواد
اول یه پیاز درشت نگینی خورد کن بزار سرخ شه از اون طرفم مثلا یه پیمانه آرد گمنه بزار تو تابه بو بده تا بوی خامیش بره بعد به پیاز سرخ شده زردچوبه ونمک بزن بعد آرد گمنه ها اضافه کن بعد همون قدر که آرد داری باید همون قدری هم آب بریزی بعد که آب اضاف کردی با پشت قاشق چوبی هم بزن آنقدر هم بزن اگر. دیدی سفت هست کم کم آب اضاف کن اخرشم بزاز دم بکشه میتونی. یه پیاز داغم درست کنی آخرش بهش بزنی
یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨