2777
2789
چه خوب... یعنی بازم این مقدار آموزگاری قبول میکنن؟؟آخه این دفعه خیلی گرفتن. شما از الان می‌خونی بر ...

این سری که جوابا اومده هم زیاد نمیگیرن

بودجه ندارن به قدر نیاز بگیرن

من تازه زایمان کردم میارم جلو دستم هردفعه یه کوچولو بخونم بتونم با کمی آمادگی برم سرجلسه

تاریخ عضویتم😅😅

نه دلسرد نشو  بیشتر راهو رفتی  اتفاقا به همین خاطر بیشتر تلاش کن  پرورشی راحتتره ب ...

اصلا خون تو رگام خشک شد بعد پرورشی احتمالا ازمونش مرکز استان باشه و میگم این همه سختی و آخرش قبول نشدن 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این سری که جوابا اومده هم زیاد نمیگیرن بودجه ندارن به قدر نیاز بگیرن من تازه زایمان کردم میارم جلو ...

به سلامتی قدم نورسیده مبارک عزیزم 

آفرین 

بخدا اگه از امروز روزی ده صفحه هم بخونی آخر سال که آزمون بگیرن نفر اول میشی 

منم باید گریه هامو بکنم و امروز خونه رو اساسی تمیز کنم و انشالله از فردا دوباره شروع کنم به خواندن 

سپهر بابا...کجایی بابا..🥀

هی بابا . منم قبول نشدم ۱۲۸ شدم . ولی من نه تنها نخونده بودم اصلا تو فازش نبودم یهو اسم نوشتم . کاش سال بعد هم باشه رشته من و شرایط منم باشه قبول شم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

به سلامتی قدم نورسیده مبارک عزیزم  آفرین  بخدا اگه از امروز روزی ده صفحه هم بخونی آخر سا ...

فدات شم 

منم دلم گریه میخواد ولی حالشو وقتشو ندارم

خیلی امیدوار بودم ولی نشد

حتما بهش میرسیم شک نکن

تاریخ عضویتم😅😅

اصلا خون تو رگام خشک شد بعد پرورشی احتمالا ازمونش مرکز استان باشه و میگم این همه سختی و آخرش قبول نش ...

میفهمم عزیز 

یکی دو روز استراحت کن اگه دوست داری گریه کن 

ولی ادامه بده نصف راه رفتی بقیه شم میری 

میفهمم عزیز  یکی دو روز استراحت کن اگه دوست داری گریه کن  ولی ادامه بده نصف راه رفتی بقی ...

دعا کن فقط دلم برای خودم نمیسوزه تمام عمرم با سختی گذشته فقط پدر و مادرم دوست دارم خوشحال کنم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
دعا کن فقط دلم برای خودم نمیسوزه تمام عمرم با سختی گذشته فقط پدر و مادرم دوست دارم خوشحال کنم

چشم اگه لایق باشم دعا میکنم 

می دونی پارسال حال تورو داشتم می فهمم 

خدا میبینه تلاشتو 

ناامید نشو 

اگه می تونی از کانالای ایتا استفاده کن 

درست میشه