2777
2789
منم اول ناراحت بودم میگفتم نمی خونم  اصلا نمیخوام  ولش کن  ولی بعد باز دلم راضی نش ...

من دبیری دوس دارم 

آموزگاری سختمه 

رشتمم واسه دبیری نمیخواد 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله  اکثر شرکت کننده هامونم متاهل و دو فرزندی  همش امتیاز تاهل و فرزند و بومی ‌ و . ...

خوب دیگه

اگر شما هم ۱۹۰ شدی،درصدیش هم میتونه از تاهل و بچه و بومی بوده باشه

اینو همه داشتن

معمولا اونایی که امتیاز بومی داشتن بالا ۲۰۰ بود امتیازا

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
خوب دیگه اگر شما هم ۱۹۰ شدی،درصدیش هم میتونه از تاهل و بچه و بومی بوده باشه اینو همه داشتن معمولا ...

من‌گفتم خدایا اگر قراره مصاحبه رد بشم 

همین مرحله اولشم قبول نشم 

خدا هم قبول کرد   

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
شهر ما240 بود من نمرم154 درصد شده قبول نشدم با اینکه درصدام خوب بود،😭فقط دو نفر زن میخواستن

منم ۱۶۸شدم دو امتیاز کم آوردم شانس فقط ببین 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من سهمیه معلولین شرکت کردم ،حساب نکردن برام 🤔🤦‍♀️ اعتراض میشه کرد؟

اره احتمالا هنوز اطلاعیه برای اعتراضات نیومده

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .