2777
2789
عنوان

تهمت دزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 40 پست
من اگ بودم جا اون زنگ نمیزدم اصن

اره خب شاید بعضیا بدشون بیاد 

من زنگ میزنم شاید مثلا اشتباهی بجای وسایلای خودت برداشتی یا بچه ای چیزی گذاشته باشه 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
من بدبخت هروقت البته سالی ماهی یک بار اونم تایم کم برم خونشون یا خونه مامانش سریع میرن اسپند دود میک ...

حالا من برادرشوهرم اینجوریه   از شوهرم بزرگتره و هیچی نداره بسیار گستاخ و بی ادبه   فکر میکنه من حسودشم سالی یبار ک میبینمش همش تیکه میندازه  و بد باهام حرف میزنه  عقده ای...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگ بودم جا اون زنگ نمیزدم اصن

عزیزم اصلا کارش درست نبوده

وقتی گفته برداشتی دقیقا منظورش دزدی بوده شوخی و فالگیرم الکی گفته ک بتونه بهت این حرفارو بزنه

کسی بمن این حرفو میزد همونو تا ابد حتی باهاش تلفنی هم حرف نمیزدم لابد پس فردا یه انگ دیگه ب ادم میزنه

اون لحظه انقد شوکه شدم بدنم میلرزید اصن نتونستم چیزی بگم

وای اسی جات باشم وقتی شوهرت اومد زنگ بزن بهش بگو حالا که تو فالگیر بلدی میشه بری پیشش اخه اون روز تو خونتون پلاک زنجیرم تو کیف بود ناپدید شده ببینم برا منو کی برداشته سربه سرم بزاره

حالا من برادرشوهرم اینجوریه   از شوهرم بزرگتره و هیچی نداره بسیار گستاخ و بی ادبه   فکر می ...

برادر شوهر من با اینکه من ازش بزرگترم اصلا سلام نمیکنه به من مثلا من جلو پاش بلند شدم نمیدونم انگار از قصد بامن سلام علیک نمیکنه  خیلی عوضیه بعضی وقتا خود احمقم میرم عین خلا سلام میکنم بهش بعد بازوری بر میگرده ی سلام میکنه 

کو ؟!  کجاست !؟

وای اسی جات باشم وقتی شوهرت اومد زنگ بزن بهش بگو حالا که تو فالگیر بلدی میشه بری پیشش اخه اون روز تو ...

شوهرمم میگه ولش کن عقلش نرسیده خودتو ناراحت نکن 

پیششون وام خونگی ام دارم منه خاک برسر الان بخاطر اون وامه باید هی شوهرم بالخره در ارتباط باشه

شوهرمم میگه ولش کن عقلش نرسیده خودتو ناراحت نکن  پیششون وام خونگی ام دارم منه خاک برسر الان بخ ...

به حرف شوهرت گوش نده خیلی حرف زشتی بهت زده یبار که جلوش دربیای دیگه از این حرفا و چرندیات نمیگه