2777
2789
از دلمه دیشب مونده 😋😋اگه یک هفته دلمه بدم بچه ها بازم میگن کمه عاشقشیم😋

منن دلمه اماده دارم اما شوهرم غذا برنجی نخوره همش میگه گشنمه گشنمه منم مجبورم برنج بزارم باز دلمه رو منم عاشقشم🤤نوش جونتون

یه فروردینی بی حوصله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منن دلمه اماده دارم اما شوهرم غذا برنجی نخوره همش میگه گشنمه گشنمه منم مجبورم برنج بزارم باز دلمه رو ...

فدات گلم حتما همسرت لاغره ☹همسر منم برنجب دوست داره ولی من یک روز درمیون یا هفته ای ۳بار برنج میزارم چون ۲۸کیلو اضافه وزن داره😖😖

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

شوهرمن بازبرعکس شوهرشماست همه اش میگه غذای نونی درست کن منم خیلی اهلش نیستم دیگه امروزکوکوگذاشتم&nbs ...

من اگه برنج نزارم تا شب کل خونه رو درو میکنه 🤣🤣

یه فروردینی بی حوصله

فدات گلم حتما همسرت لاغره ☹همسر منم برنجب دوست داره ولی من یک روز درمیون یا هفته ای ۳بار برنج میزارم ...

نه اتفاقا لاغر نیست اصلا ۱۵ کیلو اضافه وزن داره ولی عادتشه همش برنج برنج

یه فروردینی بی حوصله

نه اتفاقا لاغر نیست اصلا ۱۵ کیلو اضافه وزن داره ولی عادتشه همش برنج برنج

ببین اگه برنج باعث اصافه وزن وشکم و پهلو نباشه خب منم دوست میدارم اتفاقا اکثر غذاها با برنجن دیگه آدم دستش بازه تو انتخاب درست کردن غذا ولی خب من خودم یه مقدار شکم و پهلو آوردم باید رعایت کنم همسرمم که نهار تو شرکت برن میدن فک کن منم هر شب برنج دیگه چه شود😬😬😬

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

من اگه برنج نزارم تا شب کل خونه رو درو میکنه 🤣🤣

ماشاا..بخورهست شوهرمنم همینه گاهی مثلایک کیکی چیزتحفه ای میزارم تویخچال برای بچه هاصبح میبینم نیست میگه عه نصفه شب توخواب بودم رفتم سریخچال خوردم حواسم نبود😂😂

ممنونم عزیزم آره عزیزم واقعا خوشمزه لذیذ من که هفته ی دو سه بار درست میکنم با سالاد شیرازی پر از آبغ ...

با کلم پیچ میشه درست کرد ..و سبزی پلویی میخواد  دیگه ..دستور خودتون رو میگین

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
واقن شماچجوری درست میکنی میشه طرز پختشوبگین 

کلم اول خورد میکنم آبپز میکنم بعد سرخش میکنم نمک زردچوبه فلفل قرمز میزنم بهش گوشت چرخی کوفته ریزه میکنم هر چقدر می‌خوام بعد برنج درست میکنم تو آب برنج که میخواد جوش بیاد زردچوبه میریزم بعد برنج که ریختم داخلش نرم شد صافش میکنم سبزی خشک میزنم بهش تره ریحان شوید ترخون سبزی هاش بعد که میریزم داخل قابلمه اول روغن بعد یه تیکه نون میذارم بعد برنج میریزم کلم کوفته رو وسطش میذارم تا دم بکشه

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

با کلم پیچ میشه درست کرد ..و سبزی پلویی میخواد  دیگه ..دستور خودتون رو میگین

آره دستورشو گذاشتم 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

میشه طرزپختشو بگی

چشم

آبپز کردن مرغ  با پیاز و ادویه (زردچوبه و دارچین و ..)

مرغ رو ریش ریش میکنیم

ریش ریشارو با روغن تفت بدیم یکم و بهش زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنیم

زرشک رو تفت بدیم با روغن و یکم شکر

برنج رو بجوشونیم و آبکشی کنیم ، نباید شل بشه

تخم مرغارو تو ظرف جدا مخلوط کنیم و ماست چکیده و زعفرون دم کرده اضافه کنیم و مخلوط کنیم

برنجارو باید به این مخلوط اضافه کنیم و ترکیبش کنبم

ظرف هم چرب کن ، نصف برنجارو بریز ته ظرف و صافش کن یکدست بشه ، مرغ و زرشک ریش ریش شده رو اضافه کن روی برنج و دوباره یه لایه برنج و دوباره یکدستش کن

یکمم روغن روش اضاعه کن نچسبه

دیگه بزارش برای پخت ، ۴۵ دقیقه حدودا

2790
2778
2791
2779
2792